неділю, 7 вересня 2014 р.

Черкаси: Герої не вмирають!


  52-річний  Володимир Іванович Ложешніков одразу після виборів, на яких балотувався кандидатом в депутати Черкаської міської ради, добровольцем вступив до лав батальйону "Донбас" і вирушив захищати суверенітет та спокій нашої держави. І ось його не стало...  Це трапилось під Іловайськом.
 В. Ложешніков, етнічний росіянин, який поліг, захищаючи нас і Україну.Юрія Тарасенка я, можна сказати, що знав. Знав протягом  останніх 15-ти років. Хоча, не були ми близькими знайомими, знайомство обмежувалось не більш, як привітаннями при зустрічі, не більш. Юрій не дожив півтора місяці до свого 40-річчя. Він добровільно пішов захищати територіальну цілісність України і робив це в 79-й, а пізніш, після 10-денної відпустки, у 80-й аеромобільній бригаді. Був молодшим сержантом.  Ворожий снаряд обірвав життя батька чотирьох дітей під Маріуполем.

  Юрій Тарасенко, батько 4-х дітей. Ціною свого життя захистив наші.Прощання відбувалося в Будинку трауру. Обидва були велелюдними. Крім рідних та близьких, прийшли колеги по роботі, службі, однополчани. Прийшли й представники обласної та міської влади. На обох був присутній і міський голова Черкас Сергій Одарич, який наголосив, що  родини загиблих можуть розраховувати на допомогу міста.
  Ховали героїв у різних місцях, але обидва похорони відбулись з воїнськими почестями, з сальвою під виконання оркестрами українського славня та під гасло "Герої не вмирають!"

Прощання з Володимиром Ложешніковим









 
                                            Юрія Тарасенка проводжають в останню путь...



















Немає коментарів:

Дописати коментар