неділю, 14 червня 2015 р.

Вчителям – рушники

   Я середню школу закінчив у 1975 році. Про якісь дарунки, окрім квітів, вчителям тоді не могло бути й мови. Скажу чесно, що обидві мої доньки (старша закінчила школу у 1998-му, а молодша - у 2003-році) також не напружували нас, батьків, якимись вимогами про подарунки для вчителів. Хоча, на шкільні ремонти чи там якісь меблі, гроші ми здавали.
  В останні ж років десять тільки й чути про побори, та ще й з такими забаганками, що ой-ой-ой...
   А ось така новина тішить серця:
   Патріотична шкільна традиція. Випускники Веселохутірської школи, що на Чорнобаївщині, власноруч вишивають рушники для своїх вчителів, повідомляє vikka.ua. На полотнах – імена учнів та слова вдячності. Незвичній традиції вже п’ятнадцять років. За цей час, кажуть у школі, вона переросла у справжнє змагання. Відтак кожен випускний клас старається вишити найоригінальніший рушник. Всі полотна вчителі розміщують прямо на стінах навчального закладу. І вже почали шукати місце для цьогорічного.
Директор Веселохутірського навчально-виховного комплексу Любов Домаш говорить, що у цьому році учні вишили рушник в патріотичному стилі: із національними символами, виконаний в українських національних кольорах.
Про це повідомляє “Дзвін”.

Немає коментарів:

Дописати коментар