понеділок, 29 червня 2015 р.

Громадські активісти допомогли матері відвідати сина у зоні АТО


Не дай, Боже, якій матері такої долі – чекати сина з війни. На жаль, на сьогоднішній день багатьом матерям випало таке тяжке випробування.
Коли жительці Золотоноші, пані Лесі, син нарешті зізнався, що вже місяць служить на передовій, вона вирішила за будь-яких обставин провідати його. За щасливим збігом обставин волонтери ГО «Волонтер Черкащини» якраз готували поїздку у сектор «М» спільно з отцем Назарієм, настоятелем однієї з черкаських церков.
За словами пані Лесі, у бригаді, до складу якої входить її син, є ще 6 золотонісців, тому коли про поїздку дізналися місцеві жителі, кожен кинувся допомагати як міг. Не залишилися байдужими ні пенсіонери, ні підприємці. Пані Леся та всі золотонісці, що разом з її сином захищають Україну, щиро дякують землякам, а особливо родині Мірошників, родині Кривенко, Володимиру Кісанову, Ірині Засенченко, Володимиру Федіну за гостинці, увагу і турботу. Звичайно ж, подяку від захисників отримали і активісти ГО «Волонтер Черкащини», що передали на Схід продукти харчування, засоби гігієни, шкарпетки, спідню білизну та інше, а головне – громадська організація виділила кошти на поїздку та заправку автомобіля.
Вже традиційно гостинці отримали підшефні черкащани, що воюють в «Азові». Провізію для них збирали цілими будинками небайдужі черкащани. Бійці щиро дякували своїм доброчинцям, а для волонтерів немає кращої винагороди, як слова вдячності від захисників.
Приємною несподіванкою для бійця з позивним «Археолог» стала посилка не тільки від мами, а й від сусідів, по під’їзду і навіть мешканців сусідніх будинків, що готували йому та його товаришам по зброї передачу, а також лист зі словами підтримки від них. За оперативну доставку замовлення ГО «ВЧ» дякував азовець з позивним «Корсунь». А бійці з позивними «Хмурий» та «Льотчик» були в черговий раз вдячні за ті посилки з гуманітарним вантажем, який їм так необхідний на бойових чергуваннях, та який вкотре передали їм їхні постійні друзі, що піклуються про них з першого дня перебування хлопців на війні. За словами бійців, кожна посилка з рідної Черкащини переконує їх в тому, що всі ми робимо одну справу, тільки вони на передовій, а ми в тилу.
Безмежно рада зустрічі з чоловіком була й мінометниця Олена. Вона на передовій вже близько року. Жінка зможе перевести дихання і трохи відпочити вдома. А отець Назарій сказав, він впевнений, що поїздка здійснена спільно з ГО «Волонтер Черкащини», принесла як багато задоволення відвідувачам-волонтерам, так і багато радості для бійців. Священнослужитель запевнив, що співпраця на волонтерській ниві буде продовжена.
Активісти громадської організації ще раз звертаються до черкасців з проханням не бути байдужими. Ознайомитися з діяльністю ГО «Волонтер Черкащини» та принести допомогу для наших захисників можна за адресою: вул. Смілянська, 23, оф. 42. Тел. 38-38-54, 38-28-57.
Можна також перерахувати кошти на розрахунковий рахунок: р/р 26004267185 в ПАТ АБ "Укргазбанк", МФО 320478 Отримувач ГО "Волонтер Черкащини". Призначення платежу: благодійний внесок. Картковий рахунок (Приватбанк) 4731217105579955. Отримувач Добровольський Микола Михайлович.

Немає коментарів:

Дописати коментар