четвер, 13 жовтня 2016 р.

"Радісна інформація з Новоазовська. Приблизно годину тому в морг привезли з-під Комінтернове 8-10 "свіжих" трупів орків"

                  Бойовики зазнали втрат, кинувшись в чергову атаку на позиції українських воїнів.      
                                  Ілюстрація: ЖЖ
Український лікар-реаніматолог Олександр Чернов повідомив про те, що з села Пікузи (колишнє Комінтернове) Донецької області в місто Новоазовськ привезли велику кількість мертвих росіян, що воювали на боці бойовиків самопроголошеної ДНР. Про це він написав увечері 12 жовтня на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.
"Радісна і показова інформація з Новоазовська. Приблизно годину тому в морг привезли з-під Комінтернове 8-10 "свіжих" (до доби) трупів орків. Але, стомлений прийомом територіально "чужих" тіл, медперсонал єхидно поцікавився: "Комінтерново ж все ще Волноваський район. Чому не у Волноваху в морг везете!?" (Для нерозуміючих: Волноваха - не ОРДіЛО!).
Ті, хто супроводжували "вантаж 200", чи то через мегакмітливість, чи то просто не оцінивши гумор, відповіли: "Та від вас же їх в РФ забирати ближче!" Нехай же нам присниться колона битком набитих рефрижераторів,які виїжджають сьогодні вночі з Новоазовська у напрямку Таганрога! І цей сон виявиться віщим!", - написав лікар.

Немає коментарів:

Дописати коментар