суботу, 22 жовтня 2016 р.

Встаючи з колін: Мережу підірвало феєричне фото єдиного російського авіаносця, який "газує" до берегів Сирії

                                        
Авіаносна група військово-морського флоту Росії увійшла до Ла-Маншу      "Ах, что такое движется там по воде,
      Черным дымом играет и блещет металлом на солнце"

Путін вже не контролює в країні головне – інформацію. Він віддав наказ: послати в Сирію єдиний авіаносець. І ніхто з адміралів не знайшов у собі сили та мужності заперечити йому, що вийде ганьба та сором на весь світ.
Єдиний російський авіаносець. Фото:facebookЄдиний російський авіаносець. Фото:facebook
Відомий український блогер Павло Правий опублікував фото єдиного у Росії авіаносця, який газує. Світлиною Павло поділився на своїй сторінці вFacebook, зазначають Патріоти України.
"Швидкість ходу – 4 вузли і це максимум, більше не можна, горять котли. На борту – 8 боєздатних літаків. В ескорті супроводження – 1 БПК, 4 танкери та 6 буксирів. Грізна ескадра. Буксири не лише для «Кузнєцова», але і для другого корита – важкого і також єдиного в Росії атомного ракетного крейсера «Петр Великий», який теж шкандибає до берегів Сирії із швидкістю навантаженого дровами поні.
Це – вирок путінській Росії. Знаєте чому? Бо президент РФ Володимир Путін вже не контролює в країні головне – інформацію. Він віддав наказ: послати. І ніхто з адміралів не знайшов у собі сили та мужності заперечити: Володимир Володимирович – вийде ганьба та сором на весь світ.
Ніхто навіть не вважав за потрібне дати слушну пораду. Царю кажуть те, що він хоче чути. Коли диктатор втрачає зв’язок з реальним станом справ у країні – йому кердик. Свої ж холуї зхряцають і не поперхнуться. Вже швидко...", – написав блогер.

Немає коментарів:

Дописати коментар