неділю, 1 квітня 2018 р.

Пікантні травми та вигадані прилади: черкаські медики та поліцейські пригадали робочі курйози

До Міжнародного дня сміху “Дзвін” вирішив нічого спеціально не вигадувати, адже життя саме сповнене курйозних ситуацій. Тож, ми вирішили зібрати трохи реальних історій з життя черкасів, подекуди смішні, а подекуди і трагікомічні, адже автори цих історій, їх свідки – черкаські медики травматологічного відділення 3-ої міської лікарні та черкаські патрульні поліцейські.     

Розповідає колектив черкаського травмпункту:       

                                                                               🙂 Еротичні травми
“Привозять на моїй зміні  чоловіка, а він кричить: “Я її …. вб’ю, я її вб’ю!” Розпитую, кого він вбити зібрався, і як зламав обидві ноги.
Виявляється, він поставив дома табурет, аби зробити добру справу – вкрутити лампочку в люстру… Стояв зосереджений, вкручував. У цей час в нього почали спадати… труси. І тут підступна жінка, щось там собі придумала, захотілось їй щось…
Підійшла до нього і взялася за… те, що виглядало зі напівссунутих трусів. Ну, чоловік від несподіванки і переляку впав, поламав ноги”…
***
“Та до нас привозять не тільки жертв підступних дружин, буває і навпаки. Колись пацієнткою була жінка, а в неї з обох сторін заламані по два ребра… Виявилось, що чоловік був тривалий час у відрядженні, а коли повернувся, так скучив, що трохи перегнув з обіймами – так міцно обійняв дружину, що в тої чотири ребра не витримали”.
                                                                   🙂 Дивні пацієнти і оковита
“Інколи дивні люди приходять на прийом. Ось, перед тим, як ви прийшли в нас інтерв’ю брать, чоловік звернувся з раною вуха. Ми йому пов’язку наклали. Він мовчки встав, зняв пов’язку, викинув і пішов… чого приходив – не зрозуміли ми”.
***
“Взагалі, чоловіки інколи, ну, дуже специфічні вже приходять. Приходив колись пацієнт, треба йому зашити рвану рану. Кажу йому: “Треба знеболити і будем зашивати”.
Наливаю в скляночку «Лідокаїн», аби з неї потім потрібні дози набирати в шприц. Відвертаюсь, аби взяти шприц, а пацієнт в цей час хапає скляночку і залпом випиває «Лідокаїн»!
Я кричу, що ж ти робиш!? А він каже, що я сама сказала, що треба знеболити…
Знав, мабуть, тільки про один метод «анестезії» і подумав, що в лікарні горілку наливають і так пацієнтів “знеболюють”.
***
“Інший пацієнт заходить, а я, заповнюючи журнал, як і усім, кажу: присідайте, киваючи на диван.
Заповнила журнал, повертаюся, дивлюсь… а той буквально сприйняв «команду» і посеред кімнати присідає і встає, випрямляючи руки вперед…”
***
“Одна жінка сильно святкуючи Новий рік, трохи порізала палець бокалом. Вирішила негайно йти в травмпункт. Поки дійшла… в підсумку робили операції, важкий перелом руки пам’ятаю був”.
***
“Мені чомусь згадується кілька випадків з потягами. Один чоловік чомусь так близько до колій стояв, що коли поїзд швидко проїхав, то у нього шкіра на лобі навпіл тріснула від повітряного удару”.
***
“Взагалі у деяких людей чомусь немає страху перед поїздами, вони їх несерйозно сприймають.
Колись привозили чоловіка з величезною гематомою на… «п’ятій точці». Виявилося, що він знайшов пригоди на своє місце, повертаючись з риболовлі. Повертатися він вирішив, тягнучи свій човен залізничною колією. Тяг так заповзято, що не помітив, як ззаду «непомітно підкрався» локомотив”.

Розповідають черкаські патрульні поліцейські:

 🙂 Невловимий кабан
“Відро – ефективна зброя поліцейського!
Саме відром після тривалої «погоні» вдалося черкаським копам затримати злісного порушника громадського спокою в одній з черкаських шкіл. Порушником виявився кабанчик в’єтнамської породи свиней, що якимось дивом опинився на території навчального закладу.
Черкаські поліцейські декілька годин безуспішно намагалися зловити темношкірого розбишаку, допоки, одному з правоохоронців не вдалося вдягти тому на голову відро”.
🙂 пес-різник уник в’язниці
“Проте не завжди вдається притягнути до відповідальності чотирилапих злочинців. Один з викликів патрульних в минулому році стосувався собаки, що ніби з’їла курку черкащанки.
Поліція так і не зуміла  встановити “особу” і затримати “вбивцю”, адже за наявною оперативною інформацією підозрюваний вів “асоціальний спосіб життя”, не мав постійного місця проживання, хазяїна та й зібрані докази чітко не вказували на якогось конкретного «Шарика».
Та й в заявниці виникли ознаки Стокгольмського синдрому і вона відмовилась писати заяву на кривдника курки”.
    🙂 Сучасні нанотехнології на стражі порядку
“Аби заспокоїти постійну заявницю, що знаходила 1001-ну науково – фантастичну причину пожалітися на сусіда зверху в одній з багатоповерхівок Черкас, поліцейські змушені були використати досі засекречені останні розробки науковців у виявленні шкідливих газів і речовин.
Коли черкащанка в черговий раз викликала патрульних зі скаргою на те, що сусід продовжує над нею знущатися і тепер пускає через мікроскопічну дірочку в стелі «шкідливий газ», черкаські патрульні на виклик приїхали вже зі «спецтехнікою» – приладами вимірювання шкідливості газів. За допомогою електронного далекоміра (використовується при оформленні ДТП) та електронного жезла-«льодяника» поліцейські провели «дослідження» і, на всяк випадок провітривши вікна, постановили, що шкідливих газів не виявлено. Після того, як постійна заявниця переконалася, що поліція готова залучити усі можливі засоби на її захист від підступних планів сусіда, перестала дзвонити на 102″.

Немає коментарів:

Дописати коментар