понеділок, 9 квітня 2018 р.

ЛЮБИ І ЗНАЙ СВІЙ РІДНИЙ КРАЙ

                                             Ð¡Ð²Ñ–тлина від Василя Чорновола.
Шизофренія (від дав.-гр. σχίζω — розколюю і φρήν — розум), раніше лат. Dementia praecox («недоумство передчасне») — психічне захворювання, що характеризується розладом розумових процесів. Вона найчастіше проявляється у вигляді слухових, зорових та інших галюцинацій та параної або марень, дивних маній чи дезорганізованістю мови і мислення. Це супроводжується значною соціальною або професійною дисфункцією.
Ось на світлині яскравий приклад проявлення Шизофринії. А саме, на барельєфові (будинок ТСОУ) зазначено, що ця вулиця носить ім'я Сергія Кірова, борця за мировий пролетаріат. А зліва від барельєфа висить табличка і вказує, що це вул.Святотроїцька. Я вже про площу Слави мовчу. То це хіба не розлад розумових процесів в головах чиновників нашого міста. Хіба це не прояв галюцинацій та параної або марень. Куди дивлять наші черкаські бомжі?😋🤣😋 Гроші ж на стіні висять.
Отаке в Пасхальний день побачив я на вулицях.

                                                    
Їду ”рогатим” по маршруту №10 і бачу, що якийсь Руслан Лола щиро вітає шановних земляків (і так виходить, що і мане) з Воскресінням Христовим. Зійшов з “рогатого”, щоб подивитись на ті його плакати. І виявилось, що це депутат Черкаської міської ради. Воно і зрозуміло, що плакати зроблено в кольорі, якісно і добротно. Так він всих вітає, що вирішив позаклеювати шкло в павільйонах на зупинках транспорту отими плакатами. І на 
“Надпільній” бачив. А на зупинці “Добровольчі батальйони” аж в 2-х примірниках. А щоб його любов була серйозна і на довго, то не скотч використав а відерце з клеєм. Я перевірив – не віддереш. Ото аби ті свої плакати заставити його язиком злизувати. А з огляду на те, що депутат – публічна особа (я це знаю, був колись депутатом обл. ради) так в присутності своїх виборців. Отаке в Пасхальний день побачив я на вулицях.
                                            
Василь Чорновіл

Немає коментарів:

Дописати коментар