вівторок, 3 квітня 2018 р.

Основний дохід сім’ї мера Черкас – корови і молоко

Згідно зі щорічною декларацією міського голови Черкас, Анатолій Бондаренко заробив за 2017 рік 546 тисяч гривень заробітної плати. Прибутки ж його дружини сягають мільйона гривень.
При таких доходах, жодних значних коштів в готівці чи на банківських рахунках у сім’ї немає. Згідно з декларацією за 2017-й рік сім’я нічого особливо цінного (більше 50 прожиткових мінімумів) не купувала.
Примітно, що Анатолій Васильович вже другий міський голова Черкас, що отримує прибутки від молокозаводу. Нагадаємо, що один із його попередників на мерській посаді, Анатолій Волошин, також був відомим молоковиробником. Тепер інший мер Анатолій, тільки вже Бондаренко, а точніше де-юре його дружина Валерія з дружиною керівника фракції “Батьківщини” в Черкаській міській раді Оленою Діскант успішно заробляють на переробці молока. Саме такий основний код виду економічної діяльності у підприємства ТОВ “Преміум якість”, що становить основним мільйонним джерелом доходу мера і його дружини.
Серед власності сім’ї мера: 4 автомобілі, недобудований комплекс будівель у Лисянці загальною площею у 534 квадратних метри, 5 земельних ділянок у Лисянці і Черкасах, два будинки в Черкасах (кожен по 105 м.2 ), два у Лисянці (179 і 85 м.2), величезна квартира в Черкасах на 111 квадратів.
Також, цілком ймовірно, що значна частина бізнесу сім’ї мера записана на інших членів родини, що не  вказані в декларації.

Немає коментарів:

Дописати коментар