вівторок, 21 червня 2011 р.

Депутатів-вбивць звільняють для того, щоб вивільнити місця для “політичних“?

Аттіла Селлеі-Довженко


Влада бачить у патріотці Ганні Сіньковій, яка виступила проти безбожного «культу перемоги» велику загрозу, тому тримає її в тюрмі. Водночас в Україні відбувається чимало тяжких злочинів, скоєних правоохоронцями, прокурорами, суддями, чиновниками та їхніми дітьми. Більшість із таких злочинців перебувають на свободі.


- в ніч із 17 на 18 травня 2010 року в Шевченківському райвідділі міліції вбито студента Київського професійно-педагогічно коледжу Ігоря Індила. Влада ігнорує будь-які звернення з вимогою справедливого розслідування справи. Ніхто з правоохоронців досі не покараний.
- 26 листопада 2009 сталося ДТП за участю колишнього мера Києва, нині народного депутата, Олександра Омельченка. Омельченко перебував за кермом автомобіля, і на пішохідному переході збив людину на смерть. Кримінальної справи навіть не порушили. Родичів загиблого залякали й примусили взяти якісь гроші в якості компенсації.
- жахливий випадок стався на Черкащині, суддя Дарницького суду столиці Євген Вовк із власної вогнепальної зброї відкрив стрілянину по місцевому жителю. Постраждалого відвезли до київської лікарні в реанімацію із трьома кулями в тілі. Після того як він одужав, суд засудив його до двох років умовно – за напад на суддю. Євген Вовк, звичайно, лишився працювати в суді.
- сина депутата від Партії регіонів, Сергія Демикашина, який сам зізнався в убивстві та рекеті, звільнили на підписку про невиїзд. Цей злочин було скоєно в листопаді 2007-го року. В Києві тоді викрали Василя Кривозуба, директора авіакомпанії "Крунк". Його тримали в приватному будинку й вимагали підписати договір купівлі-продажу компанії. Потім вбили та втопили в річці. Сергій Демикашин та спільники перебували в СІЗО, і з приходом до влади В.Януковича були звільнені на підписку. Вищий суд, очолюваний народним депутатом Леонідом Фесенко, підтвердив законність рішення про зміну запобіжного заходу.
- 20 жовтня 2010 року син прокурора Жовтневого району м. Запоріжжя збив на смерть трьох жінок. ДТП сталося в Дніпропетровську, але справу було передано до Запоріжжя, де працює його батько. Злочинця в тюрмі ніхто не тримав. Родичам начебто виплатили гроші й справу «зам’яли».
- невдовзі після обрання президентом, кортеж В.Януковича на смерть збив людину. Жодної кримінальної справи порушено не було. Як саме владнали справу з родичами загиблого – невідомо.
Подібних прикладів можна навести багато. Влада не вважає небезпечними можновладців, які вбивають, грабують і завдяки зв’язкам виходять сухими з води. Натомість, Ганна Сінькова є з їхньої точки зору небезпечною для суспільства, і тому сидить у тюрмі.



ВСТАВАЙ!!! ПРОБУДИСЬ УКРАЇНА!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар