понеділок, 23 грудня 2013 р.

Черкаський майдан триває.

 Сьогоднішнього вечора, о 18-00 черкащани вчергове заповнили майдан перед мерією міста. Саме тут після ЗЛОЧИННОЇ заборони мирних зібрань чи не на усіх міських площах вже біля місяця постійно збираються черкащани, які не згодні з діями нинішньої влади в країні і зокрема в Черкаській області, якою керує "нєудобопомінаємий" намісник псевдогаранта, герой-масон Тулуб.
  На заході виступили очільник обласної організації ВО "Батьківщина" Анатолій Бондаренко, депутат Черкаської міської ради Максим Булатецький, який нині перебуває під підпискою про невиїзд за те, що намагався (на щастя це йому вдалося! Хоча й провисів прапор не довго...) підняти перед мерією прапор Євросоюзу. Слово мав і переможець нинішніх виборів до Верховної ради України в "проблемному" 197 окрузі Леонід Даценко. Виступив і очільник міської організації "УДАРу" А.Кондратенко, і голова місцевого відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів П.А. Кривдик.
  Від усіх, хто виступив на Черкаському майдані сьогодні, дісталося на горіхи нинішній не українській, антинародній владі. Було оголошено, що такі зібрання в Черкасах надалі відбуватимуться тричі на тиждень: увечорі в понеділок та середу, і о 12-00 по суботах. Продовжуватися такі акції будуть аж до дати 200-річного ювілею Тараса Шевченка.
  Все, як нині годиться, відбувалося під пильним оком місцевої міліції.
 








Несподівнкою для мене була зустріч на Черкаському майдані з поетом Олексою Юріним, який нещодавно відбув на довготривалий термін до Європи. Так і не доїхавши до Британських островів і місяць провівши в Болгарії, майстер поетичного слова прибув до рідних пенатів на свята.

Надали слово і гостю з Росії, який з великим розумінням поставився до мети тих, хто на майданах по усій Україні і наголосив, що не усі росіяни є ворогами українцям...








1 коментар:

  1. Представники об’єднаної опозиції надзвичайно часто кричать про майбутнє фальшування виборів, підкуп виборців, тиск на них, погрози життю, звинувачуючи у цьому владу. Проте, виявляється, окремі з них так жорстко борються за депутатський мандат, що не гребують нічим. Готові навіть продавати компромат на своїх же однопартійців та фальсифікувати заяви, керівних однопартійців, задля того, щоб облити брудом – увага(!) – колишніх соратників. Воістину найяскравіше втілення життєвої філософії «любих друзів». Бо більше того, вони вважають, що своїми махінаціями можуть увести в оману виборців, виливаючи їм на голови відверту брехню.

    ВідповістиВидалити