суботу, 7 грудня 2013 р.

ТЕРМІНОВО: Янукович продав Україну Путіну!

"Дзвін" повідомляє:

За информацією низки світових ЗМІ, яку вже розповсюджують їх загальноукраїнські колеги, Віктор Янукович під час свого короткотермінового візиту в Сочі до  Володимира Путіна, таки підписав угоду, яка, зокрема, містить зобов’язання про вступ України до Митного союзу.
Це положення обумовлено виділенням Україні кредиту у розмірі до 15 млрд. USD та знижку на російський газ до 200 USD.  При чому перший транш у 5 млрд. USD буде отриманий Януковичем вже дод кінця поточного року.
Сторінка з Twitter Едварда Лукаса, головного редактора журналу The Economist. Зверніть увагу на помічені жовтим маркером твіти!
Сторінка з Twitter Едварда Лукаса, головного редактора журналу The Economist. Зверніть увагу на помічені жовтим маркером твіти!
В обмін на вступ до МС Путін також пообіцяв Януковичу лояльність у питаннях пов’язаних із можливими силовими акціями по придушенню протестів в Україні. Сьогодні, наприклад, Росія вже ветувала прийняття “Хартії з захисту журналістів”, підписання якої мало відбутися у рамках Ради міністрів країн ОБСЄ у Києві.
Таким чином, те, про що українська опозиція попереджала суспільство, а саме, зрада національних інтересів України Януковичем після зриву Євроасоціації у Вільнюсі, стало доконаним фактом!
Вочевидь влада буде розігрувати саме жорстокий сценарій розгону Євромайдану…
                                                                     * * *


  Коментує цю інформацію громадський діяч Зорян Шкіряк:

   Ось, що я вам скажу, дорогі моі. Послухайте уважно, іншим передайте і заспокойте, якщо треба. По-перше. Я, все ж, думаю, що не підписав. Є певні нюанси стосовно юридичного оформлення такого договору. Як мінімум, це повинно робитися в рамках державного візиту. Тому, гадаю, що скорше за все, підписав якусь чергову хрінотінь, типу гарантій і т.д., щоб бабки зайшли. Хоча, цей "межигірський старець", може, що завгодно витнути. Отже, якщо підписав - дуже погано для країни, але для нас ще не трагедія. Для нас це очікувано і ми свої позиції здавати не будемо. Крім того, є ще одна вагома заковика. А саме. Це буде надзвичайний сигнал для українських олігархів: Ахметова, Пінчука, Фірташа, Коломойського та ін. Адже, вони прекрасно розуміють, що підписання Тайожного договору, відкриє дорогу в Україну російському капіталу і російській олігархії. А ті, в свою чергу, просто вичавлять наших багатіїв і нивілюють їхній вплив в Україні. Не думаю, що укро-мільярдери будуть цьому дуже раді. А значить, не виключено, що приймуть рішення зливати Януковича. Тобто, дадуть грошей на революцію і допоможуть звалити "родину" разом з паханом.
Так що в будь-якій ситуації є кілька варіантів розвитку і не всі найгірші. Головне, меньше суєтитися, бо суєта народжує паніку. А ми впевнені у своїй силі і правді. Нам своє робити. Інше питання, що в разі підписання він може застосувати силовий сценарій і пролити кров. Оскільки, він - моральний урод, це розуміють всі. Що ж, готові і до цього. Бо ми, мужики, тут не в "бірюльки" граємо, а майбутнє своїх дітей і України відстоюємо. Всі ризики прекрасно розуміємо. Зрештою, не дай Бог, він на це піде. Тим самим, янек підпише собі остаточний вирок. Цього йому не простить ні цивілізовний світ, ні український народ. Ніколи не пробачимо! Ніколи не забудемо! От така "петрушка", друзі. Так що вище голову і гордо вперед! Ми ж народ і ми єдині! А значить, ми переможемо! Слава Україні!

1 коментар:

  1. Здравствуйте ,

    Вам потрібен кредит ? Ви зацікавлені в отриманні будь-який тип кредиту ? Або ви фінансово турбує? . У вас є борг , щоб заплатити ? Ми видаємо кредити на будь-яку частину світу . Наші процентні ставки кредиту становить 3 % в анулювати з оборотним тривалості , незалежно від місцезнаходження користувача або стану кредитної . Щоб отримати кредит сьогодні Зв'яжіться з нами через компанії E - mail адресу за адресою: klarabannyfinance@gmail.com

    ПРИМІТКА : Ми видає мінімум 300,00 доларів США / євро на максимум 300,000,000.00 доларів США / ЄВРО І Т.Д. Запит позики повинна бути вказана в доларах або євро США , І будь-який інший використовуваної валюти.

    Контакт : klarabannyfinance@gmail.com : для вашого кредиту сьогодні , ми до ваших послуг.

    З найкращими побажаннями ,
    Кlara Banny
    Менеджер у співпраці

    ВідповістиВидалити