вівторок, 31 грудня 2013 р.

«Тулубе, здавайся! В Донецьк свій вимітайся!»

Із сайту "Про головне":

    30 грудня черкащани, як і обіцяли раніше, сходили в гості до голови облдержадміністрації Сергія Тулуба.
Черкаський губернатор винаймає величезний маєток по вул. Університетській. Кажуть, що «винаймає» майже задарма. Опісля місцевого Євромайдану  більше сотні черкащан вирушили до найманої вілли Сергія Борисовича. Дорогою закликали: «Тулубе, здавайся! В Донецьк свій вимітайся!», «Черкащино, вставай і Тулуба знімай!».


Губернатор таки почув черкащан здалеку, бо пригнав захищати своє «лігво» мало не всю черкаську міліцію. Лише по периметру маєтку стали близько сотні. Імовірно, усередині будівлі також позасідали спецпризначенці.
У будинку світло було погашене. До людей вийшов якийсь чоловік, котрий повідомив, що ніякого Тулуба тут немає, власницею будинку є Неля Абрамівна, а міліцію викликали за номером «102″.  На це опозиціонери лише поіронізували, мовляв, ще зранку губернатор у будинку був. «Так чому ж нагнали стільки міліції, коли  Тулуб там не живе? «Ви ж його  спалили!» — дивуються черкащани.
До губернатора прийшли не з порожніми руками. Йому принесли Йолку, прикрашену наліпками з вимогою відставки Януковича і Тулуба. Новорічне дерево хотіли подарувати  голові особисто. Але  численні міліціянти боялися пускати Таїсію Плахуту, активістку Євромайдану, з ялинкою до маєтку. Не пускали й випадкового перехожого, який йшов тротуаром додому. Чоловік обурився, мовляв, з яких це пір ходити тротуарами забороняє міліція? Зрештою, під «конвоєм» перехожого таки пропустили.
Мітингувальники поцікавилися, чи це, бува, не режимний об’єкт, раз до нього така пильна увага міліції? Тоді черкащани запропонували таки відправити Тулуба у режимний об’єкт.
«Новоспечений» народний депутат Леонід Даценко здивувався, що знає про існування тюрем у Бабанах, у Хуторах… Та не знав, що у Черкасах є ще й елітна в’язниця, де охороняють Тулуба. Очільник обласної «Батьківщини» Анатолій Бондаренко пригрозив губернатору, що черкащани тепер частенько навідуватимуться в гості до нього, якщо він не дослухатиметься до людей.

Немає коментарів:

Дописати коментар