неділю, 2 березня 2014 р.

Створено штаб національного супротиву Черкащини





Анатолій Бондаренко на сьогоднішньому мітингу під час перерви в екстренній сесії облради.






Сьогодні, 2 березня, в екстреному порядку був створений штаб національного супротиву Черкащини. До його складу увійшли керівники всіх силових підрозділів (управління СБУ, міліції, прокуратури, військкомату), депутати обласної ради і керівники стратегічних підприємств.
Координуватиме роботу штабу голова обласної ради Валентина Коваленко. Очолив його Анатолій Бондаренко, голова обласного осередку ВО “Батьківщина”.
“Можу вас завірити – якщо будуть якісь загрози і вторгнення на Черкащину іноземних військ, то ми дамо гідну відсіч, – зазначив Бондаренко. – Треба буде зустріти ворога на кордоні Черкащини і Полтавщини – ми це зробимо зі зброєю в руках”.
Він відмітив, що всі підрозділи СБУ, міліції, Народної самооборони, Правого сектору і всіх народних дружин діють злагоджено.
“Революція в фейсбуку закінчилася, сьогодні військовий час”, – зауважив Бондаренко.
Він закликав чоловіків, які в змозі тримати зброю, стати на військовий облік у військкомати. Наступне – зберігати спокій та не вдаватися до провокацій. Нині є поодинокі випадки, коли під масками самооборони чи Правого сектору чиняться самосуди чи мародерства.
“Правий сектор і самооборона без масок і разом із СБУ та міліцією діють як один механізм”, – додав Анатолій Васильович.
За словами Бондаренка, такі штаби створюються по всім районам під керівництвом новообраних голів райрад.
Штаб базуватиметься в приміщенні Черкаської обласної ради і діятиме цілодобово.

Немає коментарів:

Дописати коментар