четвер, 13 жовтня 2016 р.

"АТО буде названа війною, тому що, зараз кінця не має. Юридично це вивело Україну за рамки Женевських документів", - Безсмертний

                                           
 Антитерористична операція буде названа в Україні "війною", бо це необхідно для більш правильного розуміння ситуації. Для виходу з юридичного глухого кут​а.
"Я не знаю, в кого виникла тоді ідея назвати це Антитерористичною операцією. Це дуже “геніальна” людина була, яка заплутала все, що можна. Якщо ми подивимось на Женевські документи, які формувались з 1946 року, то в них є відповіді на питання, які ставить Україна вже 2 роки", - сказав Безсмертний.
За його словами, для того, щоб отримати ці відповіді, треба було з самого початку назвати це "війною", прийняти документи і зробити відповідні звернення до міжнародної спільноти.
“Юридично це було названо АТО, що вивело Україну за рамки Женевських документів, і тепер у нас немає там військовополонених, а є незаконно утримувані особи. Немає агресора, а є країна з незрозумілим статусом. Тому для народу — це війна, а для владних коридорів — АТО. Чим раніше війна буде названа війною, тим точніше ми зрозуміємо, де ми знаходимось. АТО буде названа війною, тому що, те, що відбувається зараз кінця не має", - пояснив Безсмертний.

Немає коментарів:

Дописати коментар