пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

Подільник проросійських терористів хвалиться життям на Подолі в Києві

                                     Фото: Леонид Маслов в центре (facebook.com)

Один із засновників організації "Вірне козацтво", учасники якої воюють за терористів на сході України, продовжує жити в Києві Леонід Маслов не тільки залишився мешкати в столиці, а й хвалиться цим фактом.
      "Маслов роздає інтерв'ю про хунту, називає нас хохлами і спокійненько їздить до Росії на злети козаків. І все б ок, якби він не продовжував жити в Києві на Подолі і хвалитися цим. Як мінімум до кінця 2015-го ця людина також проводив" посвячення "юних київських" козаків ". у Києві", - сказано в тексті журналіста Максима Опанасенко.
     На своїй сторінці в Facebook він також нагадав про відеоролик, в якому Маслов повідомив, що змушений був покинути Київ і забрати сина, оскільки йому нібито погрожували "майданівці".
     "Причин для погроз вже на той момент було достатньо - вхід" Вірного козацтва "в єдине інформаційне поле з медведчуківці, заклики до створення загонів оборони від фашистів і активну участь в антимайданом", - прокоментував Опанасенко.
     Журналіст також згадав про інтерв'ю Малова в 2015 році.
    "А ось інтерв'ю, датоване жовтнем 2015 року. Це якийсь зліт козаків в Росії.
    Тут вже Маслов говорить, що в Києві він "... проживаю, перебуваю, більш того є спадковим киянином в четвертому поколінні", - пише журналіст.

Немає коментарів:

Дописати коментар