четвер, 13 жовтня 2016 р.

На Росії його оглошено злочинцем


На Росії його оголошено злочинцем. Він сидів за ґратами Кучми. Він – офіцер Ігор Мазур-Тополя.
На Росії його оголошено злочинцем. Він сидів за ґратами Кучми. Він був у політиці і має у шафі скандали й скелети. Він знову воїн вже на другій московській війні. Він – офіцер Ігор Мазур-Тополя.
Сьогодні у програмі "ЗА ЧАЙ.COM" на "5 каналі" чаювали з Ігорем Мазуром – командиром розвідувальної роти УНСО, членом Проводу УНА-УНСО та головою Київської організації партії.
Довідка: Ігор Петрович Мазур народився у Хмельницькій область. Має дві вищі освіти – за фахом є істориком та правознавцем. Активіст УНА-УНСО з 1992 року. У 2001 році був заарештований і відбув 3 роки ув'язнення за участь у бійці з міліцією під Адміністрацією Президента в ході акції "Україна без Кучми".
Голова Київської організації партії УНА-УНСО з 1997 року. Голова Політради УНА з листопада 2011 по 2013 рік. У 2012 році висувався у кандидати в народні депутати України від УНА, а у 2014 – від "Правого сектору".
Володар нагород: Ордену "За мужність" 3-го ступеня, ордену Вахтанга Горгасалі 3-го ступеня (держнагорода Грузії – 5.ua), медалей "За жертовність і любов до України" від Патріарха Філарета та "За оборону Маріуполя".
На сьогодні є командиром розвідувальної роти УНСО в 131 ОРБ ЗСУ.


Немає коментарів:

Дописати коментар