понеділок, 21 листопада 2016 р.

Хто такий Ленін??

                                           
Хто такий Ленін? Жодного разу не працював юрист, журналіст маргінальних газеток з незначним накладом, освіта незакінчена вища, брат терориста, емігрант, що віддавали перевагу не жити в Росії, письменник, книги якого наполовину складаються з вихваляння німецьких письменників Маркса і Енгельса і наполовину з лайки з подільниками, морально нестійкий сифілітика, що жив з двома жінками.
Росією він правив близько 6 років - з кінця 1917 по початок 1924 року. За роки його правління сильна європейська країна з одним з найвищих темпів зростання перетворилася в злиденну, зруйновану напівпустелю, в якій люди мерли від тифу, масово голодували і займалися людожерством, судова система була замінена на ЧК - систему масових розстрілів, держава зайнялося грабунком, країна закрилася в самоізоляцію і оголосила своєю метою світову революцію - захоплення всього людства.
Перерахуємо ключові діяння підсудного.
1905 - 1917 р Організовував і надихав терористів. Був натхненником і організатором убивств співробітників правоохоронних органів і державних службовців, терактів із застосуванням вибухівки, грабежів і розбоїв.
1917 р Приїхав через ворожу Німеччину до воюючої з нею Росію. На німецькі гроші (з ними йде війна!) Організував першу в світі кольорову революцію (червону).
1918 р Здійснив небачене в історії зрада, капітулювавши перед Німеччиною і віддавши їй в вічну власність такі держави як Україна, Білорусія, Латвія, Литва, Естонія і Грузія. Причому без жодної військової необхідності. Зрадив також союзників, які продовжували битися з агресором.
1918 р Віддав наказ про розстріл попереднього керівника разом з сім'єю, включаючи неповнолітніх дітей.
1918 р Почав масову різанину населення - «червоний терор», організовував розстріли і концтабори, цілеспрямовано привів країну до громадянської війни, в якій вона була зруйнована вщент, загинуло більше 10 мільйонів чоловік, еліта країни втекла.
1918 р Ввів військовий комунізм. Конфіскував все вклади громадян. Організував грабіж селян. Відняв квартири і будинки у власників. Відняв банки, страхові товариства, фабрики і заводи в акціонерів, млини, майстерні у дрібних підприємців.
1920 р Знищував тамбовських селян військами (100 000 солдатів), артилерією і авіацією, хімічною зброєю.
1921-1922 р У результаті організованої Леніним продрозкладки від голоду померло 5 млн. Чоловік.
1921 р Перетворивши країну в руїни, спробував її відновити, боягузливим відмовою від своїх же комуністичних ідей. Ввів НЕП, який повернув людям короткий право на дрібне підприємництво, що, тим не менш, врятувало країну від вимирання.
1922 р Пограбував церкви, віруючих всіх конфесій, організував масові репресії священиків.
1922 р Заснував СРСР - імперію, нарізану на частини за національною ознакою, заклавши міну чвар на століття вперед.
1923 р Продовжив створення Держави всемогутніх Чиновників працюючи з документами.
1924 р Помер від сифілісу, залишивши при владі бандитів, які продовжили знищення російських людей і людей інших національностей.
Усе. Більше він нічого не зробив у своєму житті, якщо коротко. Тільки підлості, гидоти, гидоти - вбивства, грабежі, розстріли, зрада, руйнування, знищення, винищування. Нічого крім. Доля людини. Роль особистості в історії.
Здавалося б, це породження пекла має бути прокляте в століттях. Але подільники вирішили зробити свого ватажка богом, щоб виправдати свою вічну абсолютну владу над рештою в живих бидлом. Побудували йому нанопіраміду і зробили з його трупа мумію, виставивши її для поклоніння комуністичних плебеїв.
Що характерно, большевицькі чиновники маркетувати свого ідола як філософа і навіть генія. Однак жодна з його божевільних ідей не підтвердилася ні на мізинчик. «Відмирання держави», скасування армії і поліції провалилося в перші ж місяці після революції. Диктатура пролетаріату обернулася диктатурою партійної бюрократії, в тому числі пограбувала і робочих, які всі наступні десятиліття «соціалізму» жили бідніше, ніж за царя. Світова революція не трапилася. Комунізм не побудований ніде і не буде побудований ніколи. Соціалізм показав себе як чегтовскі неефективний спосіб виробництва. Поради, що поєднують законодавчу і виконавчу владу - жалюгідною пародією на парламенти, підстилкою під більшовицької партією з вічно фальсифікованими виборами. Все це історично-об'єктивно доводить, що підсудний був не тільки русофобом, садистом і марнославним владолюбом, а й просто дурнем.
Зрозуміло, що сьогодні тільки ідіоти і моральні виродки продовжують поклонятися трупу цього збоченця. І нещасні бабусі, мізки яких отруювали з дитинства. Раніше я думав, що заради цих бабусь не варто чіпати мумію мерзотника. І ще була така думка, що при загальному відразі до совку, шоу більшовицького фараона можна продавати іноземним туристам, в цьому є елемент здорового знущання і навіть заслуженого плювка на могилу кровопивці.
Але зараз, коли Росія стрімким домкратом падає назад в СРСР, стало ясно, що новому поколінню потрібно показати, що трупи тиранів рано чи пізно виявляються на смітнику. Труп Леніна правильно було б спалити на сміттєзвалищі. Мавзолей знести. На його місці поставити скромний пам'ятник царської сім'ї або селянській родині або пусте місце.
А також треба випиляти всі ці ленінградські області, шосе і проспекти, Ульяновську, червоні зірки, большевицькі гімни та інші культи людожера, його спільників і їх людиноненависницької ідеології. Тому що, як показує практика, отрута Держави всемогутніх Чиновників продовжує отруювати слабкі організми і без того небагатих розумом росіян, та й жителів інших країн, особливо з колишніх.
Ось таку запропоную метафору для розуміння. Уявіть собі жінку, дбайливо зберігає фотографію свого насильника і вбивці своїх дітей в рамочці на комоді. Це нормальна жінка або тихо схиблена? А народ, дбайливо зберігає труп людини, який його згвалтував і вбив його дітей, це нормальний народ або тихо схиблений?
                                                           
                                                                                            
 
 Unofficial Justice

Немає коментарів:

Дописати коментар