середу, 11 лютого 2015 р.

Нічому їх історія не вчить...

Перед тим, як викласти тут матеріал з "Української правди", давайте пригадаємо історичні приклади першої половини ХХ століття.
  Пам'ятаєте, як, починаючи від 20-х р.р. Радянський Союз готував "Вєлікій асвабадітєльний паходв Європу"? Як протягом 20-30-х і впритул до 41-го весь совєцький народ нашпиговували тим, що "ат Маскви до брітанскіх марєй Красная армія всєх сільнєй!". Мовляв, будь-якого ворога шапками закидаємо. Причему, на їхній території...
   Не тут то було... І що б там не верещали кремлвські історики, перемога над нацизмом не обійшлась без участі загниваючого капіталізму США, Великої Британії, Франції...
  Але, як бачимо, історія декого нічому не вчить.
   Тож, прошу до статті з "УП".
                                                         *    *    *

          Росіянам по ТБ розповіли, як легко їхні танки увійдуть в європейські столиці
Федеральний російський "5 канал" випустив сюжет про те, як легко і швидко російські війська можуть увійти в європейські столиці, а також пригрозили Заходу ракетними ударами.
Автори програми подали це у вигляді походу з метою провести в столицях ЄС "парад до Дня перемоги".
"Варшава – це занадто просто. Від Москви до польської столиці – всього 1300 км. Танк Т-90, наприклад, якщо не вдаватися до допомоги транспортної авіації, увійде в передмістя менше, ніж через добу після початку маршу", – каже голос за кадром, в той час як на екрані показують червоні стрілки, які рухаються з Москви до Варшави.
  При цьому додається, що бійці повітряно-десантних військ долетять туди лише за дві години.
Далі автори "згадали", що російських військ "давно не було в Берліні".
"1800 кілометрів для сучасної армії – не відстань. Тим більше, багато російських офіцерів непогано знають Німеччину. Головне, щоб вони на автоматі не зайняли наші військові містечка, які після об'єднання ФРН і НДР дісталися німцям", – говорить голос.
В цей час на флагштоку опускається німецький прапор і піднімається російський.
"Прага, Гельсінкі, Вільнюс, Таллінн, Рига – це взагалі зовсім поруч", – продовжує голос і додає, що російські війська можуть увійти в половину цих міст пішки.
   Візит в Лондон і Вашингтон, додає автор передачі, потрібно буде планувати "сильно заздалегідь", оскільки там "без авіації і флоту тут ніяк не обійтися".
В кінці ролика виражається "жаль", що "наші західні партнери не зможуть своїми очима подивитися на "Іскандер" і "Сатану", адже їх за межі Росії можна доставити тільки повітрям".



Немає коментарів:

Дописати коментар