понеділок, 16 лютого 2015 р.

Черкаська єпархія УПЦ КП відправила до Маріуполя гуманітарну допомогу

Новини Черкас (cherkasy24.infо) провідомляють:

 Днями відбулася чергова поїздка у супроводі Черкаського капелана ієрея Василя Макогона та Чигиринського капелана протоієрея Василя Циріля з гуманітарною допомогою до Маріуполя.
З благословення Високопреосвященнішого Іоана Митрополита Черкаського і Чигиринського відбулася чергова поїздка у супроводі Черкаського капелана ієрея Василя Макогона та Чигиринського капелана протоієрея Василя Циріля з гуманітарною допомогою до міста Маріуполь нашим воїнам.
А саме: дві тони продуктів харчування, 150 пар валянок, 5 буржуйок, тону пресованих брикетів для буржуйок та 50 комплектів змінних теплих костюмів, дві тони одягу для мирного населення, що постраждали від обстрілів.
Завдяки учням Чигиринської школи №2 українські воїни отримали валентинки (? - Н.О.). Друга школа зібрала велику кількість продуктів, а також учні цієї школи зв'язали маскувальну сітку на бойову машину. Багато продуктів було зібрано жителями села Тіньки, за що людям велика подяка від наших воїнів!
Усю допомогу було доставлено до храму Святителя Петра Могили УПЦ КП, а вже від храму місцеві священики зібране розвозять по українських блокпостах та воїнам на передову.

Немає коментарів:

Дописати коментар