понеділок, 16 лютого 2015 р.

Холодноярські козаки вказали московському попові, де його місце


08.02.2015 року Божого, козаки "Вільного Козацтва Холодного Яру" завітали в с.Рацеве до сільського храму і поспілкувалися з московським попом і його прихожанами. Їм зачитали наше звернення(текст нав.нижче). Розмова була майже годину.
   Козаки сподіваються, що прихожани Храму все зрозуміли.


                             Звернення ГО "Вільне Козацтво Холодного Яру "

   Шановні жителі села Рацеве, Чигиринського району, Черкаської області звертаємо Вашу увагу на попа УПЦ МП Віктора Юрковича настоятеля Храму Святого Великомученика і цілителя Пантелеймона.
Вже майже рік Україна знаходиться у стані неоголошеної війни з країною агресором ( тобто з Росією на чолі з путіним ) котра щодня забирає життя наших військових та добровольців, що захищають Волю Українського народу та територіальну цілісність нашої держави.
Нещодавно, а саме 5 лютого цього року, в місті Чигирин відбувся похорон та прощання з Героєм України 22-х річним Антоненком Павлом. Він загинув разом із бойовими товаришами  від прямого попадання снаряду залпового вогню "Град". Вони достойно несли військову службу в артилерійських військах України біля Донецька і знищили не одну тисячу "сепарів" і сотні одиниць техніки.
На похороні браву участь і священик села Рацеве - Віктор Юркович. На міському цвинтарі міста Чигирин, де відбувалось поховання Героя України бійця Антоненка Павла, московський піп привселюдно  російською мовою заявив і закликав людей до сепаратизму, а саме про те, що українці мають здатись росії, що наша територія України являється малоросією, що ми вбиваємо своїх братів, пропагував так званий руський мір на чолі з царем путіним... за що був негайно засуджений громадою.
Тому ми, козаки "Вільного Козацтва Холодного Яру", нащадки наших славних гетьманів, отаманів, козаків, котрі боролися та віддали своє життя за Волю України, засуджуємо і зневажаємо такий заклик та вчинок, який здійснив Віктор Юркович. За це він має відповісти перед Українським народом та місцевими жителями села Рацеве!
Звертаємось до Вас, місцевих жителів села Рацеве,просимо звернути увагу на так званого священика Віктора Юрковича, який являється настоятелем сільського Храму. І якщо в його діях або словах ви побачите ознаки "сепаратазму" - то негайно збирайте громаду і виганяйте геть. Адже із села Рацеве у військових діях на Сході беруть участь багато військовослужбовців, котрі захищають і обороняють український народ та цілісність Української Держави. Хіба вони заслуговують на те, щоб у їхньому рідному селі священик закликав до сепаратизму, малоросії та руского міра з царем путіним??? Ганьба такому священнослужителю, який називає себе священником Української Православної Церкви, ще й мешкає на теренах славетного Українського Козацького Краю. Йому тут не місце!
Відданість та жертовність за Волю і Соборність України проявляють всі наші українські воїни. За це вони віддають найдороще - свої життя. А не за церкву московського-москальського патріархату і "русскій мір".
    Шановні жителі села Рацеве! Проявіть у своїх серцях та християнських душах відданість і патріотизм до України! Моліться до Всемилостивого Бога за припинення війни, за мир в державі, та за вірних синів і дочок неньки України, які гідно несуть військовий обов’язок - берегти і захищати від ворогів свою рідну Україну ! СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар