середу, 18 лютого 2015 р.

"Тітушки" на захисті московських попів

     Поволі, але впевнено шириться Черкащиною хвиля недовіри до московської церкви. Лише за останні днів 10 прозвучали у зв'язку з цим назви населених пунктів Велика Севастянівка, Рацево...
      А ось про що повідомляє інтернет-видання http://novyny.cherkasy.ua/:
     15 лютого мешканці села Хутори Черкаського району  провели збори, на яких мали розглянути питання про оголошення недовіри настоятелю місцевої церкви Московського патріархату.
Раніше громадські активісти з Черкас повідомляли, що настоятель церкви Олег Капітонов підтримує Росію та відмовляється благословляти українських військових на захист Вітчизни, бо вони "вбивають наших братів".
     Сам настоятель храму на збори не з'явився, однак замість нього з'явилася "група підтримки" – невідомі молодики із Черкас. Вони влаштували провокацію, намагаючись зірвати збори та не дати селянам проголосувати за недовіру священику. Про це розповів місцевий житель, активіст "Громадського Блокпосту" Олександр Янчук.
  "Приїхали хлопці з Черкас, сказали, що прихожани. Почали зривати збори, погрожувати. Ми викликали міліцію, написали заяву. Але селяни так і не змогли проголосувати за недовіру священику", - розповів він.
       Світлина: http://procherk.info/

Немає коментарів:

Дописати коментар