четвер, 18 січня 2018 р.

Кривава середа. 17 січня на війні з Росією загинуло 3, поранено 5 захисників, ще один герой помер у госпіталі

Картинки по запросу війна в україні фото
Протягом середи, 17 січня 2018 року, на Донбасі загинули троє українських військових, ще п’ятеро поранені. Також надійшло повідомлення про смерть в госпіталі одного бійця ДУК «Правий сектор», пораненого 16 січня. Про це повідомляє «Вісточка» з посиланням на прес-службу штабу АТО та повідомлення військовослужбовців у соцмережах. 


Варто зауважити, що обидва загиблих бійця ДУК ПС не увійшли у офіційну статистику Міноборони, повідомлену пресі. Для влади добровольців на вже майже четвертому році війни — не існує.

«У результаті ворожих обстрілів, на жаль, загинув один військовослужбовець. Також із сумом повідомляємо, що, минулої доби, під час виконання бойового завдання, внаслідок підриву техніки на міні, поранення несумісне з життям отримали двоє наших воїнів. Ще п’ятеро військовослужбовців зазнали бойових травмувань», — ось що повідомив прес-центр штабу АТО зранку 18 січня.

Ще вчора журналістам стало відомо, що серед «офіційних» загиблих — сержант Сергій Іванов з Полтавщини, ім’я двох інших полеглих героїв невідоме.

Як повідомляла раніше «Вісточка», 16 січня 2018 року, на війні з Росією загинув боєць «Правого сектору» з Львівської духовної семінарії Андрій Витвицький, друг «Спікер».

Як виявилося, смертельні поранення у той день, 16 січня, Андрій отримав не один. Також зброєю ворога був уражений ще один боєць «Правого сектору» — друг «Гайдамака».

«Цей день не скінчиться ніколи... Друг Гайдамака, Сміла, Черкащина. Мінометник... Оборонець ДАПу...
Шлях Гайдамаки ВАРТИЙ УВАГИ ВСІЄЇ УКРАЇНИ:
ДУК ПС - Національна Гвардія (бат ім.Кульчицького) і знову ДУК ПС..!
Характерник! Холодноярець!
Накрило разом з другом Спікером під Авдіївкою.
Гайдамаку встигли доправити до шпаталю, але нажаль марно...
ВОЛЯ УКРАЇНИ АБО СМЕРТЬ!», - написав на ФБ Сергій Тищенко.



І ще одна скорботна подія 16 січня: у місті Мирноград Донецької області (раніше — Димитров) поховали 30-річногоТимофія Пухальського, старшого солдата 30-ї ОМБр, який загинув на війні з Москвою 11 січня.

Немає коментарів:

Дописати коментар