неділю, 27 травня 2012 р.

Черкащина: Названо 4-х узгоджених кандидатів від опозиції. Футбол влада заборонила.


 Сьогодні у селищі Маньківка голова райдержадміністрації заборонив проводити дитячий футбольний турнір, який місцеві футбольні  активісти планували ще місяць тому. Як пояснила заступник голови райдержадміністрації Галина Кононенко, причина: недостатня підготовка до заходу, бо, мовляв, турнір важливий, тож його має готувати влада, а їй не було коли — була зайнята іншими справами.DSCF0525

Утім, для маньківчан причина заборони футболу не була незрозумілою: до селища мав приїхати заступник голови Верховної Ради Микола Томенко і разом з об’єднаною опозицією розгорнути найбільший в Україні державний прапор. Разом з Томенком приїхали і керівник нещодавно створеного Черкаського штабу об’єднаної опозиції, голова обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко, його заступник, голова обласного «Фронту змін» Наталія Старікова, координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко, голова фракції «Батьківщина» в Черкаській обласній раді Володимир Гресь, депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький.
Напевне, такий дружний опозиційний десант навів страху на представників влади, тож вони вирішили перестрахуватись.
«Не дивлячись на те, що у Маньківці заборонили грати у футбол, але, на щастя, ще не заборонили дихати, можна воду ще пить, хоч вона не дуже чиста, ще є якісь базові людські права, які ще не забороняють. І цих прав достатньо, щоб підготуватись і на жовтень вийти в нормальному стані. Ми як об’єднана опозиція сьогодні підтягуємо усіх, хто готовий боротись з владою, не залежно від партійності, ми забуваємо про партійні суперечки і партійну боротьбу і в нас є один прапор, який ми сьогодні розгорнули — це державний прапор», — виступив перед маньківчанами, які все одно зібрались на центральному стадіоні, Микола Томенко.
  Микола Томенко з опозиціонерами вручив ветеранам футболу м’ячі, а після цього присутні підняли прапор і пустили ним синьо-жовті хвилі.
DSCF0512
«Щоб ми всі ще раз відчули, що ми — українці, і ніякі окупанти не змусять нас бути холопами, чи то Росії, чи то інших заброд», — виступив Анатолій Бондаренко.
   Також, під час проведення цих заходів, Микола Томенко назвав чотирьох узгоджених черкаських мажоритарників від об’єднаної опозиції — це Анатолій Бондаренко, голова обласної організації ВО «Батьківщина», Володимир Гресь, голова фракції «Батьківщина» у Черкаській обласній раді, Леонід Даценко, координатор ради опозиційних сил Черкащини, та депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький.
«Ми можемо сьогодні вже назвати ці чотири прізвища, решту кандидатів по ще трьох черкаських округах узгоджують наші партнери".
  
     Тетяна Воронцова.                                                                                                                               Джерело: "Про головне"

1 коментар:

  1. А що ті узгоджені робитимуть у ВРУ? Те саме, що і інші узгоджені? З чого це видно?

    ВідповістиВидалити