вівторок, 15 травня 2012 р.

Гречка для лохторату

• З усього видно, що цьогорічні виборчі перегони практично розпочались. А що це значить для потенційних кандидатів та для нас, пересічних ? У цьому дописі я не буду зосереджуватись на «високому призначенні» самої події виборів до українського парламенту. Про це у найближчі півроку буде писано-переписано. Я ж спробую звернути увагу читача на дещо інше. Ми вже сьогодні яскраво бачимо, як завзято почали свої передвиборчі перегони певні олігархічно-політичні діячі: пішла в хід роздача «гречки для лохторату»:
Інші впроваджують серед все того ж «лохторату» так би мовити культурну програму.
Розвозять своїх потенційних виборців по столичних театрах та музеях, а то й привозять театри до них, обдаровують подарунками і молодих, і стареньких.
Перш за все відзначу, що дуже помиляються ті, хто все ще вважає переважну більшість українців за «лохторат». Не ті часи – і ми не ті вже. Боюсь, не спрацюють «пряники». Але тим, хто досі вагається, все ж, я би порадив зі щирим виразом вдячності на своїх обличчях користуватися такими дарунками долі: залюбки відвідувати театри-музеї, екскурсувати на шарка по інших пам’ятних та культурних місцях України, з гарним апетитом вживати корисну для організму гречку та рафіновану олію, попивати міцно заварений дарований чайок з безоплатним цукром (дарма, що дехто обзиває його «білою смертю» ). Та лише з єдиною засторогою. В жодному разі не купуватись на ці подачки. Зараз дадуть, щоб потім кратно відібрати. Земелькою, податками, інфляцією, іншим «всемірним покращенням вже сьогодні». Хоча й сумніваюсь, чи є тепер сенс вас, дорогі українці, в цьому застерігати. Адже ви вже добряче знаєте ціну цим покупцям людських душ. Розумію, важко визначитись. Але, здається, правильніш, чесніш, порядніш буде не поспішаючи, добряче подумати, порівняти, пригадати, проаналізувати, порадитись з рідними, найближчими, кому ви довіряєте і визначити для себе, хто б із кандидатів насправді зміг би захистити наші з вами права, нашу з вами правду, нарешті – наше здоров’я та життя, знаходячись у вищій законодавчій владі України. А на ситий шлунок та ще й з позитивними враженнями від вищезгаданих культурних заходів це зробити буде легше. Гарного вибору вам!

Немає коментарів:

Дописати коментар