вівторок, 28 листопада 2017 р.

“Сядь на місце, і закрий рот”: Булатецький і Ботнар обмінялись “люб’язностями” на сесії


На сесії облради розглядалося питання роботи тимчасової комісії по контролю за освоєнням коштів на дорогах державного значення. Як доповів її голова, “свободівець” Сергій Воронов, комісія так і не змогла ефективно працювати, оскільки депутати на неї не з’являлися.
Воронов роозповів, що на дорогах Черкащини працює багато корупційних схем, однак облрада не зацікавлена в розслідуванні.
Інформація викликала жваву дискусію.
Наприклад, депутат від Радикальної партії Ірина Бачинська, яка є членом цієї комісії, заявила, що її не повідомляли про засідання.
“Ви що не розумієте? “Свобода” виконує завдання, щоб запороти всю роботу. Воронов сам сказав, що нічого не робив і не збирається! Але ж це не він вирішує. Вирішує Ботнар, Тягнибок і інші по… дьки”, – виступив Микола Булатецький.
На це відреагував голова фракції “Свободи” Юрій Ботнар, заявивши, що деякі депутати міняють політичні партії, як “кінці кукурудзи”.
“Я шукаю партнерів, із якими можна ефективно працювати. “Свобода” вже показала після Революції Гідності, що такими партнерами бути не може. А ти сядь, і закрий рот, сц..ун”, – емоційно відповів Булатецький.
На це Ботнар вибухнув безперервним потоком крику, в якому важко було розрізнити окремі слова.
“Варто було змінити склад комісії, бо питання доріг справді дуже болюче. І я перепрошую, що вступив в дискусію з цим, цим… ну, зрозуміли, з ким”, – додав Булатецький.
Зал сприйняв його слова схвальними вигуками і сміхом.
Зрештою, було вирішено на наступну сесію винести рішення про зміну складу комісії, і фракції мають подати свої нові пропозиції по членах.
“А ви, Миколо Івановичу, також напишіть заяву”, – додав голова облради Олександр Вельбівець.
“Викликайте до Булатецького психіатра”, – по-базарному спробував залишити останнє слово за собою Ботнар.

Немає коментарів:

Дописати коментар