четвер, 8 лютого 2018 р.

На Черкащині може відбутися Чемпіонат світу з футболу

Нашій області запропоновано у 2019 році провести Чемпіонату світу з футболу серед українських діаспорних команд, повідомляє “Черкаський спорт”.
Ідея проведення таких змагань на Черкащині виникла при спілкуванні президента Асоціації футзалу Черкаської області Юрія Гончарова з Ігорем Бокієм, автором ідеї та головою оргкомітету щорічного чемпіонату світу з футболу серед діаспорних команд.
 –  Пропозицію про проведення у нас, на Черкащині такого чемпіонату світу, знайшла підтримку у керівництва міської і обласної влади, голови Федерації футболу Черкаської області, народного депутата України Владислава Голуба, – відзначив президент Асоціації футзалу Черкаської області Юрій Гончаров, – тож було вирішено провести ознайомлювальну нараду.
У середу, 7 лютого 2018 року у Черкасах у прес-центрі КП «Центральний стадіон», по питанню можливого проведення на Черкащині чемпіонату світу з футболу серед діаспорних команд, відбулася скайп-конференція за участю: представників м. Ірпінь (Київська обл.), де у 2018 році проводитиметься VII чемпіонат світуз футболу серед діаспорних команд; Ігоря Бокія, автора ідеї та головою оргкомітету щорічного чемпіонату світу з футболу серед діаспорних команд.
Черкащину у нараді представляли: перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль, депутат Черкаської обласної ради Анатолій Коверський, заступник міського голови Черкас Ігор Коломоєц, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський, голова відділення НОК України в Черкаській облаcті Андрій Більда, президент Асоціації футзалу Черкаської області Юрій Гончаров, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Катерина Коваленко.
Під час скайп-конференції організатори чемпіонату в Ірпіні розповіли про хід підготовки до змагань, які мають відбутися у них влітку цього року. Зі свого боку Ігор Бокій поділився особливостями проведення такого чемпіонату світу з футболу і підтвердив про наміри наступного року провести на Черкащині світовий футбольний форум. Із черкаського боку така пропозиція прийнята і вже найближчим часом планується поїздка до Ірпеня для ознайомленням з ходом підготовки до чемпіонату -2018

Немає коментарів:

Дописати коментар