суботу, 16 листопада 2013 р.

Довибори-2013, округ №197. Л.Даценко в Руській Поляні.


В суботу, 16 листопада невизнаний переможець парламентських виборів 2012 Леонід Даценко відвідав село Руська Поляна Черкаського району, яке входить до складу 197-го виборчого округу.
  Не дивлячись на свою застуду, не перестаючи приймати ліки, Леонід прибув до села. Зустріч було заплановано на десяту годину ранку і почалась вчасно, без запізнень. На початку зустрічі кандидат пройшовся поміж людьми, що зібралися, поспілкувався з ними, вислухав про їхні болючі проблеми, тобто, налаштувався на публічний виступ. У кожному населеному пункті Леонід Миколайович свої виступи намагається урізноманітнити, щоб не бути всюди схожим на заїжджену платівку, що повторюється раз у раз про одне й те ж. Адже у кожному селі, містечку, місті у людей свої, десь унікальні, десь не зовсім, проблеми. Там дороги, там - земельні паї, там проблеми з водопостачанням, там - з вивозом сміття. Усього не перелічиш.
    Як завжди, не "видавав на гора" Даценко й пустопорожніх обіцянок, нікого не завіряв, мовляв, ви лише оберіть мене і буде вам усе в шоколаді... Казав, що проблеми є і не лише в їхньому селі, а й в цілому в Україні, зокрема - у Верховній раді, у всіх гілках нинішньої влади. Підкреслював, що побороти зло можливо тільки спільними зусиллями. А він, потрапивши до Парламенту, разом з депутатами-побратимами докладе зусиль підтримувати вимоги народу, маючи на озброєнні патріотичні почуття, принциповість, любов до України та української нації, та ще й відповідні повноваження.
  Словом, зустріч була ефективною і можна зробити висновок, що в Руській Поляні прихильників народного кандидата, Українського Лева Даценка вагомо додалась.







 

Немає коментарів:

Дописати коментар