четвер, 28 листопада 2013 р.

Прапор об'єднаної Европи замайорів над Черкасами

 1990 року на Черкаському Театральному майдані було піднято (не без владно-міліцейських на той час загроз і супротиву) синьо-жовтий прапор.
  А сьогодні на цьому ж місці, на тому ж флагштоці, до нашого державного прапора долучився і стяг об'єднаної Європи.
 Почалося все о 13-00. Підійшов я до ініціаторів події, біля яких чатував і представник начебто правоохоронних (від кого?) органів. Цілий майор! Щоправда, не було у нього жодних заперечень до запланованого дійства. Й насправді: яких ще порушень правопорядку чи загроз для життєдіяльності міста могло нанести заплановане на сьогодні дійство громади? Та навряд чи  пересічні громадяни прийшли б озброєні вибухівками чи шаблюками. Люди прийшли показати навселюд свої переконання - українці - це незаплановані північно-східними заклятими братами ЄВРОПЕЙЦІ.    От громада й здійснила заплановане.
   Нижче - як це відбувалося.

















 
Прапор Грузії був тут присутній з того приводу, що учора на засідання парламенту Грузії депутати прийшли з прапорцями України на знак солідарності з нашими устремліннями.




















 А увечорі, о 18-00 на цьому ж, Театральному майдані, господарями було наше, черкаське студентство. Університетська молодь прийшла колоною, найактивнішим способом узяла участь у дійстві - тут і скандування-побажання нашому "хєрантові": " Або угода - або - відставка!", і озвучування вимог нашого суспільства до владних структур, а головне - підтримка наших переконань: "Україна - це Європа!", "Україні в Європі бути!"
   Висновок: з такою молоддю Україні в Європі - бути.

Немає коментарів:

Дописати коментар