вівторок, 26 листопада 2013 р.

Владна мерзота заборонила в Черкасах зібрання громадян.


Рішенням Черкаської міської влади заборонено проведення будь-яких заходів на центральних площах міста -  Соборній, «Дружбі народів», Театральній та Європейській - до 25 січня. Рішення було ухвалене за адміністративним позовом в. о. міського голови Черкас Віктора Білоусова,  члена забороненої майже і усіх Європейських країнах комуністичної партії.
    Зрозуміло, що це є спробою перешкодити проведенню в Черкасах євромайдану - заходів на підтримку підписання угоди про асоціацію з ЄС. Слід нагадати, що саме вчора учасники заходів вирішили, що будуть збиратися до 29 листопада - дня можливого підписання угоди в Вільнюсі. Тепер залишається чекати на протистояння міліції та громадян, яке добром закінчиться навряд.
Доречі, а чи подумала міська влада, що своїм рішенням вони наклали заборону на святкування всіх новорічних та різдвяних свят?
   
Такі дії Білоусова вкрай обурили його заступника Павла Карася.
– Свободу не спинити! Ніякі заборони ніколи не будуть діяти! Віктор Федорович (Білоусов) показав своє обличчя цим рішенням. Ганьба виконуючому обов’язки міського голови, що він підписав. Я запрошую всіх вас о 18.00 кожен день на Соборну площу, незважаючи на всі ці заборони від Віктора Федоровича… Він просто думає, що в нього велика корона, що він – міський голова. Він – не міський голова і ним ніколи не буде! Ганьба вам, Вікторе Федоровичу! – звернувся до Віктора Білоусова, а також до всіх чиновників, які були присутні в залі засідань, Павло Миколайович (Карась).
                                                                                        Джерела: "Кропива","Прочерк".

Немає коментарів:

Дописати коментар