понеділок, 29 травня 2017 р.

Про майбутнє і зброю

                Майбутнє української зброї - як воно є
Останнім часом прочитав багато гарних статей і доповідей про те, як нам встояти як країні і як нації, як перемогти.
Те, що Україна і українці мають шанс бути, лише піднявшись із площини виживання у простір розвитку - правильно.
Те, що наш шанс насамперед не в технологічних, а в соціальних, ба більше - цивілізаційних іноваціях, в створенні найкращих у світі умов для вільного розвитку кожної людини - правильно.
Те, що ми маємо самі будувати нове суспільство, яке поєднає людські розподілені мережі, корпорації і урядування - правильно. Будувати вже зараз, на доступних нам рівнях і ресурсах.
Те, що ми мусимо для буття утворити і визнати нову еліту - правильно.
Хочу наголосити на ще одному необхідному чиннику. Особиста і суспільна безпека. Захист наших прав, свобод і власності як від кримінальних посягань, так і від збройної агресії. Без цього не вдасться втілити найдосконаліші проекти.
Кожен, хто спроможний володіти зброєю - воїн. Кожен готовий захистити зброєю свою родину, домівку, спільно з сусідами громаду і всі разом країну. Поруч з високотехнологічними збройними силами мільйони військовонавчених озброєних громадян, готових і спроможних знищувати ворога в мережецентричній війні.
Просто зараз купуйте зброю, навчайтеся військовій справі. Можливості для цього є. Не чекайте, що це зробить нинішня держава, на таке сподіватися марно. А навички можуть знадобитися несподівано. То ж покваптеся.
Ми будемо Україна!
                               Святослав Стеценко

Немає коментарів:

Дописати коментар