четвер, 25 травня 2017 р.

Майже повний захід зібрав глядачів...

                     Світлина від Олега Островського.
Прикро, що вчора 24 травня в Черкаській в обласній філармонії Фонд братів Кузьміних проводив чудовий благодійний концерт “З вірою в Україну”, а наша Влада і ЗМІ на це "забили"... Серед присутніх не було нікого хто представляв виконавчу владу на будь- якому рівні... , ні депутатів Обласної Ради, ні міської... З усього залу на запитання - "... чи є присутні депутати...???" - руки підняли всього 2 ... і то це були з районів... !!!!!????
Не було журналістів...!!!???
Може це вже нікого не цікавить...???
Адже Війни в нас не має...!!!
Фонд вже в червні планує відкрити реабілітаційного центру в м. Черкаси для безкоштовного лікування бійців, які отримали поранення у Війні на Сході...
З вітальним словом і з благословенням на добру справу виступив Владика Іоан. Брати Олег і Сергій розказали про плани і нагородили державними нагородами бійців з Черкащини і родини загиблих.
Мета концерту шляхетна – всі кошти, зібрані на ньому, будуть спрямовані на подолання наслідків російської агресії в Україні та закупівлю медичного обладнання для майбутнього реабілітаційного центру.
Своїми музичними патріотичними виступами Черкащан вітали Народні артисти України Тарас Петриненко та Тетяна Горобець, співак і композитор Сергій Доценко, лідера гурту “The ВЙО” Мирослав Кувалдін...
Чудовим ведучим концерту був Заслужений артист України Дмитро Оскін.
Дякую свідомим землякам, які прийшли підтримати добру справу... Майже повний захід зібрав глядачів...
Але за 3роки війни - Мабуть потрібно Всю Україну вже Реабілітовувати і Лікувати...!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар