суботу, 27 травня 2017 р.

У Каневі пройде грандіозний молодіжний мистецький форум

Яскраві культурні заходи, серед яких проведення молодіжного форуму «Кобзареві джерела» та святковий дитячий концерт, чекають на канівчан уже наступного тижня. Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію відділу культури виконавчого комітету Канівської міської ради.

З понеділка, 29 травня, у Каневі стартує молодіжний мистецький форум «Кобзареві джерела», у межах якого заплановане функціонування відразу декількох майданчиків.
Його гості матимуть можливість відвідати культурно-освітній майданчик, на якому заплановане проведення тематичних інформаційно-освітніх зустрічей учасників форуму зі студентами та старшокласниками навчальних закладів міста Канів, мистецький майданчик, на якому відбудеться презентація виробів декоративно-ужиткового мистецтва молоді «Декоративно-ужиткове мистецтво України» та творчі майстер-класи, та фестивальний майданчик із проведенням творчих майстер-класів з вокалу, музики, хореографії, режисури, які будуть функціонувати у Міському будинку культури.
На базі Канівського коледжу культури і мистецтв будуть створенні кіно-мистецький майданчик та майданчик: Діалог «Кобзареві джерела». Всі платформи для спілкування учасників функціонуватимуть із 29 по 31 травня.
Також на 30 травня заплановане проведення гала-концерту – творчого звіту учасників Всеукраїнського молодіжного мистецького форуму «Кобзареві джерела» за участі лауреатів та дипломантів Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів і фестивалів та електро-фолк гурту «Колодій». Захід відбудеться у міському будинку культури. Початок о 17.00.
Відразу після проведення фестивалю «Кобзареві джерела» на канівчан чекає святковий концерт за участі дитячих колективів та творчих виконавців з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Захід відбудеться 1 червня у міському будинку культури. Початок о 10.00.

Немає коментарів:

Дописати коментар