пʼятницю, 26 травня 2017 р.

Суд над організатором вбивства журналіста Сергієнка ледь не закінчився бійкою

Сьогодні в Апеляційному суді Черкаської області фактично не відбувся розгляд апеляційної скарги підозрюваного в організації вбивства корсунського журналіста Василя Сергієнка. Судді після 15 хвилин розгляду справи, перенесли засідання на 30 травня. Про причини такої дивної поведінки суддів говорити важко, ймовірно суддів могла злякати велика присутність бійців “Національного корпусу” та громадських активістів.
Нагадаємо, що нещодавно був затриманий керівник київського бійцівського клубу, керівник охорони народного депутата України, якого підозрюють в організації замовного вбивства журналіста Сергієнка навесні 2014 року.
За нашою інформацією, підозрюваний М. є кримінальним авторитетом, що здобув повагу і зв`язки в кримінальному світі ще в 90-х роках.  Ймовірно, за дорученням черкаського нардепа Геннадія Б. брав безпосередню участь не тільки у вбивствах, залякуваннях та інших “бізнес-справах” цукромагната, а й виконував одну з ключових функцій в організації формувань тітушок “Антимайдану”. Зокрема влаштував, фактично військову базу  для озброєних “до зубів” бандитів у контрольованому ним клубі єдиноборств “Т..”, що мали стали останнім аргументом у захисті режиму Януковича.
  Суд закінчився ледь не бійкою, коли група підтримки підозрюваного М. намагалася щось передати у клітку затриманому авторитетові, а конвой дивним чином не зреагував. В ситуацію втрутилися ветерани “Азову”, заблокувавши доступ до підозрюваного невідомих осіб.
Національний корпус під Будинком Правосуддя
Підозрюваний авторитет М. у клітці
Група підтримки заарештованого
Група підтримки заарештованого
Олександр Сухорада-Ковтун

Немає коментарів:

Дописати коментар