неділю, 25 березня 2018 р.

Путін став на коліна під гімн України: як це було

путин
Під територією російського консульства у Львові бійці АТО поставили на коліна президента Російської Федерації Володимира Путіна
Про це повідомляють місцеві журналісти з посиланням на учасників акції.
«Сьогодні, 16 березня, ми зібралися біля консульства Росії, щоб нагадати: Крим – це Україна, а Росія – окупант. В історії РФ завжди залишиться Золотий ордою, монголо-татарським ярмом, окупантом і вбивцями, які захоплюють чужу землю», – зазначила активістка Олена Живко.
Слід уточнити, що акція відбулася в честь річниці проведення псевдо-референдуму в анексованому українському півострові Крим. Саме 16 березня 2014-го року відбулося голосування «під дулами автоматів».
На самих фото видно, що «Путін» в памперсі став на коліна, тримаючи при цьому в руках плакат з написом «Крим – Україна». Крім цього, активісти намалювали на стінах посольства український прапор і розклеїли стіну відповідними листівками. Усе це відбувається під звуки гімну.
Нагадаємо, організаторам незаконних російських виборів на території анексованого українського півострова Крим «світить» кримінальна відповідальність. Про це заявив заступник прокуратури АР Крим Олександр Удовиченко.
У той же час правоохоронці уточнили, що громадянам Російської Федерації, які будуть причетні до організації незаконних виборів, загрожує переслідування за статтями захоплення державної влади і посягання на територіальну цілісність України.

Немає коментарів:

Дописати коментар