суботу, 31 березня 2018 р.

А ти Миколо, як думаєш?

                               Ð¡Ð²Ñ–тлина від Валерія Воротника.
Цей мерс-купе належить депутату Обласної ради та заступнику черкаського міського голови Ботнару. Звідки у політичного діяча, що до обіймання виторгованої посад
и в черкаській міськраді, ніде в свому житті практично не працював, а чи не першим записом у трудовій є "заступник міського голови Черкас" авто, що не є бюджетним? До того ж за перший місяць роботи на посаді, Юрій Ботнар заробив зарплати чи не більше ніж за все попереднє життя!)))
Кажуть, цей мерс певний, час стояв на Дахнівській Січі, що належить депутату міськради від БПП Миколі Мірзі. Останній, з його ж слів, кілька років тому, "інвестував" його лідеру обласної Свободи. Микола сам неодноразово хизувався тим, що "прикормив" націоналістів.
Попри те, що черкаська Свобода завдяки ситуації, тиску київського політичного керівництва і виторгованим керівним посадам в міськраді (євреї гірко плачуть), "тілом" в більшості Бондаренка, "душею" вони як і раніш з представниками ОЗУ Торпеди, БПП та Монєю Бродським. Адже Ботнара часто можна бачити гуляючим "під ручку" парками міста з Шурою Радуцьким, або мило спілкуючогося з Миколою Мірзою в якомусь кафе. Адже мерс, навіть старенький, треба відпрацьовувати. І отримувати цінні вказівки..
                                                                          Валерій Воротнік

Немає коментарів:

Дописати коментар