середу, 20 липня 2016 р.

Мы устояли перед давлением Путина на Минск-2

Таку думку в коментарі «Обозревателю» висловив екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант запасу Ігор Романенко.
  «Вичерпали ми« Мінськ »? По крайней мере, з весни ми не піддалися на тиск з метою реалізувати три політичних вимоги, чого хотіла Росія і, зокрема, Путін: конституційні зміни, вибори і амністія. По весні на нас тиснули США і лідери європейських країн, але ми вистояли ", - сказав він.
  У цьому контексті генерал зауважив: «За міжнародним законодавством вибори потрібно проводити так, а в Україні нібито можна проводити як завгодно, тільки б швидше, аби все встигли до виборів: Путін - до своїх, Меркель - до своїх, Олланд - до своїх і так далі".
  «Ми не пішли на це, хоча було дуже непросто. Я вважаю, що потрібно вичавити все, що можливо, з «Мінська» -2, а далі - боротьба », - сказав він.
  За словами Романенко, слід використовувати фактор часу, який сьогодні грає на Україну.
  «Час як фактор для Росії і для нас - це різні чинники. Чому Путін вплутався в ту ж війна на Близькому Сході? Бо війна в Україні для нього стала збитковою і негативної ».
  «Час - це наш фактор. Так, у Росії є ресурс, але він розкиданий по всій країні, перекидання - це питання часу. А для нас це питання відновлення, питання виробництва, питання поставок і навчання людей », - розповів Романенко.

Немає коментарів:

Дописати коментар