вівторок, 26 липня 2016 р.

Увольнение известной украинской телеведущей: появились новые подробности


Стало відомо, що журналіст, репортер, автор і ведуча документальних фільмів, а також проекту телеканалу ICTV "Інсайдер" Христина Суворіна слідом за своєю колегою Оксаною Соколовою оголосила про завершення роботи в ролі телеведучої.

Про це йдеться в повідомленні видання "Детектор медіа".

Відзначимо, що зараз Суворіна вже працює позаштатним радником заступника голови Запорізької обласної державної адміністрації.

Провідна прокоментувала своє рішення і підкреслила, що має намір в подальшому також займатися благодійністю.

"Це було непростим рішенням." Інсайдер "для мене як дитина, я була присутня при" пологах "програми, на моїх очах народжувалися ідеї, які потім лягли в основу всієї концепції проекту. Важко було розлучатися з командою. Це професіонали, з якими ми багато пережили разом - як то кажуть, пливли разом в каное проти течії, - люди, з якими ми йшли на ризик, добуваючи правду. Довго зважувала всі "за" і "проти". Але в підсумку переважило в сторону "підняти якоря і вперед". Однак інакше я б і не змогла. болить серце від того, що відбувається з моєю країною. А коли болить, не можна просто терпіти. Потрібно діяти. Зараз я радник першого заступника губернатора Запорізької області. Дивлюся тепер на всі проблеми країни звідси, із Запоріжжя. намагаюся розібратися, як все влаштовано тут, далеко від Києва, як працює влада в районах. Крім того, сподіваюся, що зараз буде можливість більше займатися благодійністю ", - прокоментувала зміну місця роботи Суворіна.

Христина Суворіна - репортер, оглядач, шеф-редактор ток-шоу, автор і ведуча документальних фільмів.

Відзначимо, що до приходу в "Інсайдер" (команду Оксани Соколової) Христина працювала на телеканалах К1 і "Інтер", а також кілька років працювала на ICTV журналістом в програмах "Факти тижня" і "Максимум в Україні". У 2009 році отримала премію "Телетріумф" за сценарій спецрозслідування "Повна пастеризація".

Нагадаємо, 24 липня в ефірі програми "Факти тижня з Оксаною Соколовою" її автор і незмінна ведуча Оксана Соколова повідомила про те, що програма йде на літні канікули, а восени повернеться в ефір з новим ведучим. У той же час вона залишається керівником департаменту публіцистичних проектів, в рамках якого проводиться програма "Факти тижня" і продюсує "Інсайдер".

Немає коментарів:

Дописати коментар