четвер, 28 липня 2016 р.

Жду концерта Ани Лорак на Дне рождения Мотороли

Ani Lorak ESC Party 2009 8.jpg
Після її виступу на дні вмф Мордора я анітрохи такої події не здивуюся. Адже Моторола теж може виявитися фанатом її творчості або одна з його дружин. Артист повинен нести культуру в маси і поповнювати касу. А війна то для лохів, яким в цьому житті пощастило менше.

Не здивуюся якщо телеканал Інтер або канал Україна покажуть українцям телетрансляцію цього концерту. Буде цілком в дусі "примирення" людожерів і людей.

У 90-ті роки у нас в країні виросло ціле покоління безпринципних людей. Рвачів, для яких бабло (саме бабло, а не нормально зароблені гроші) є головним пріоритетом.

Це був час, коли наявність грошей вирішувало всі запитання й попиту не було практично ніякого. За гроші можна було відкупитися навіть від вбивства.

Як спадщина тих похмурих часів, з'явилася маса людей з покаліченою психікою. Багатьох, які виросли в вічному дефіциті і совку, кинуло з жару в холод. Коли з'явилося достаток і багато грошей. І у багатьох від такого качка просто знесло дах. Це не тільки у артистів. Це і в політиці видно, і в медіа, і в бізнесі.

Людям важко справлятися з такими навантаженнями. Багато хто не витримує і зсукують. Гроші і слава - це найважчі випробування для людини.

А часи в Україні змінилися. І вимоги до елітам теж змінилися. Після Майдану в українському суспільстві заявила свої права Мораль. Вона поки що слабка і тільки бореться за право Бути, але вона вже є. А багато артистів, журналісти і політики відмовляються це приймати і живуть як раніше.

Живуть і дивуються, чому суспільство їх ненавидить і зневажає.

А суспільство своїм презирством дає їм сигнал про те, що їх поведінка в новій Україні неприйнятно.

Ті, хто розумніший, починають змінюватися. Дурні і дурки, і негідники різних мастей, повторюють мантри про культуру, про націоналістів, які зривають концерти, про страшну кривду до них.

Суспільство має право на презирство до цих людей. Якщо нинішніх продажних Шалаєв вже не врятувати, то за майбутні покоління варто поборотися.

Україна не тільки літаки і ракети робити вміє. Ще ми вміємо робити якісних, а може бути і самих безвідмовних в світі, бл * дей, обох статей. Чи не хайтеком єдиним.

Відносно Кароліни постараюся дотримуватися християнську чесноту і смиренність. Чи не засуджувати її скільки вистачить сил. Як би там не було, гроші вона заробляє в Мордор і везе їх в Україну. Який ніяка економічна шкоди ворогу завдає.

Чесно кажучи, образу Ані Лорак на українське суспільство, я знаходжу справедливою. Працюють в Мордор багато, а таврують ганьбою тільки її. Там Брежнєва, і Лобода, і Полякова, і Дорн, і фабрика в Липецьку (маразм нечуваний, який обов'язково увійде в світову військову історію в розділ «Як воювати не треба»). І хоча в порівнянні з Лорак - Брежнєва, Лобода, Полякова та Дорн серйозними музикантами називатися не можуть, ганьба все-таки повинен розподілятися рівномірно між усіма учасниками.

Дехто каже, що Дорн заробляє гроші в Росії і допомагає армії. Ну це, як якщо б дружина ходила на панель, а чоловікові говорила, що гроші несе в будинок. Мені це здається цілком допустимої аналогією.
     

Немає коментарів:

Дописати коментар