четвер, 28 липня 2016 р.

Крим - тепер ніхто і звати тебе ніяк


Був Крим в складі України "Автономною республікою", але якось здавалося цього замало тієї частини населення, яке ходило під себе по ночах при вигляді барвистих снів про щасливе життя в лонах Россіюшкі ...

Мрії сепаратистської частини населення півострова, в більшості своїй доживає недовгий пенсійний термін, збулися і ось Крим вже в складі країни окупанта як федеральний округ, але, ось невдача - ненадовго!

Відтепер більше немає Кримського федерального округу, а сам півострів входить до складу Південного федерального округу. Вже будьте ласкаві, але статус значно знижений, або правильніше буде на мові кремлівських коридорів - опущений.

Що ж, виходить, колишнього статусу півострова - немає; туристів - немає; доріг - немає; медицини - немає; гідних зарплат - немає; роботи немає; нормальної їжі в магазинах - немає; ну і як годиться, грошей теж - ні ...

Кримчани, вам не здається, що вас рік від року, улюблена россіюшка опускає так нижче плінтуса, нижче ламінату, нижче підвалу і далі, що ви скоро як діти підземель будете в темряві сирої дивитися на просвіт у вигляді тоненького перешийка, що з'єднує ваше непорозуміння з Україною , де злісні бандерівці так жадають заїхати на вагонах в Севастополь і взятися розстрілювати всіх хто заговорить російською мовою, з надією, щоб ті таки якомога швидше заїхали?

Або жити опущенцем солодко і приємно?
                          Олександр Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар