пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Міськрада, де є депутати із “руками в крові”, має саморозпуститись, – заява фракцій

                                
Депутат Черкаської міської ради Павло Карась заявив, що не бачить можливості працювати у цьому скликанні Черкаської міськради.
“Я думаю, що очевидним фактом є те, що вже є частина депутатського корпусу, яка є недоторканною, бо в неї руки в крові. Тому працювати з вбивцями я не бачу сенсу взагалі. Довіри до правоохоронців теж немає”,- зазначив Павло Карась.
Саме тому депутати будуть вимагати від Президента швидкої і дієвої реакції.
“Ще два роки тому Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що в Черкасах до влади рветься кримінальне угрупування. Тепер воно переступило межу і позбавило життя депутата, який стояв на їхньому шляху. Якщо не буде покарано винних, у Черкасах більше не буде виборів, бо хіба, думаєте, виборчі комісії не підписуватимуть ті протоколи, які їм підсуватимуть? Сьогодні на сесії буде поставлено питання про звернення до Президента. Не перше, до речі”, – наголосив Карась.
Міський голова у свою чергу наголосив, що міська рада, у якій стало можливим убивство депутата через його позицію, морально себе вичерпала, тож має саморозпуститись.
Нагадаємо, депутата Михайла Бінусова вбили вчора, 28 вересня, між 22-ою і 23-ою годинами в Черкасах поблизу гаражів в районі Луначарського. У результаті нападу депутат загинув на місці. За попередньою інформацією, злочинці здійснили більше 20 пострілів з автомата Калашнико/

Немає коментарів:

Дописати коментар