середу, 13 вересня 2017 р.

У кінці року кіностудія Довженка представить фільм про Симона Петлюру

                           
У кінці року Національна кіностудія імені Олександра Довженка представить новий фільм “Таємний щоденник Симона Петлюри”. У кінострічці грають Євген Нищук, Богдан Бенюк та Ірма Вітовська. Про це заявив директор кіностудії Олесь Янчук, передає Дзеркало тижня.
Наразі фільм монтують. До кінця року робота над картиною буде вже завершена.
Сценарій до картини писали шість років. Стрічка через особисту трагедію Петлюри розкриває трагедію нації. “У Петлюри була чудова сім’я – дружина, дочка. І наш фільм показує їхні родинні стосунки”, – сказав Янчук.
Так, головний герой увесь час подумки повертається до часів УНР. Саме тому в фільмі багато історичних персонажів: прем’єр-міністр Володимир Винниченко (Євген Нищук), Президент Михайло Грушевський (Богдан Бенюк), у ролі дружини Петлюри Ольги — Ірма Вітовська. А Петлюру зіграє Сергій Фролов.
“Перш за все хотілося подати образ Симона Петлюри як реальної людини — через його стосунки з дружиною, дочкою. Хотілося показати і деякі слабкі риси його особистості, зокрема конфліктність, наприклад, у його взаєминах з Винниченком”, – додав Олесь Янчук.

Немає коментарів:

Дописати коментар