вівторок, 26 вересня 2017 р.

Квартирні побрехеньки його зіпсували

У серпні 2016 року черкаський мер Анатолій Бондаренко разом з вірними соратниками урочисто зустрічали в Борисполі срібного призера Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, черкащанина Сергія Куліша. У такі урочисті хвилини душі щедрих людей розкриваються, й Анатолій Васильович візьми та ляпни, що на найближчій сесії міськради депутати розглянуть можливість виділити гроші на придбання квартири для видатного спортсмена. 
Квартирні побрехеньки його зіпсували

Рік, що минув, пройшов для мера в асфальтуванні й боротьбі. Про квартиру для Куліша очікувано забули.

І тут минулої п’ятниці до Черкас прибув екс-Президент Грузії Михайло Саакашвілі. Як відомо, він пообіцяв, що найближчі пару місяців збирається пожити в Черкаській області, звідки буде їздити по українським містам, піднімати народ на боротьбу зі своїми вчорашніми українськими друзями - Порошенко еts. 
Під час зустрічі з черкащанами на Соборній площі мер Черкас привітав гостя в місті й…запропонував йому «нормальне житло в нормальному місті». 
Квартирні побрехеньки його зіпсували

А Булгаков мав рацію. Так, напевне, подумав Саакашвілі, пригадавши, що не слід ніколи нічого просити в тих, хто сильніше. Бо ті самі запропонують й самі все дадуть…

Щоправда, кому, як не Саакашвілі знати, що на публіці у політиків язик починає жити окремими від його носія життям. У значній мірі це стосується як самого Мікеіла Ніколозовича, так і мера Черкас. 

Цінна вказівка по партійній лінії «Батьківщини» (вирішити квартирне питання Саакашвілі в Черкасах)- це одне. А от пообіцяти квартиру Саакашвілі – це ще не дати квартиру Саакашвілі. Куліш знає, про що йдеться…
Квартирні побрехеньки його зіпсували

Щоправда, говіркий мер має добре подумати. Адже екс-Президент Грузії – з тих, хто не буде чекати другого запрошення. Враховуючи його специфічні навички непроханим гостем увірвватися в парламент або продиратися через державний кордон, вже через кілька днів, відкривши зранку очі, Анатолій Васильович може побачити в перед своїм ліжком бадьорого й усміхненого Саакашвілі. Цілковито в дусі Воланда, той нагадає йому про обіцяне житло, а також про те, що віднині житиме в його квартирі. 
Квартирні побрехеньки його зіпсували

А самого Бондаренка, як бідолашного Стьопу Ліходєєва, відправить в Ялту. І щоб мер Черкас не наробив при цьому дурниць, поруч з Саакашвілі люб’язно посміхаючись дивитиметься в приціл гвинтівки срібний призер Ріо Сергій Куліш. Саакашвілі потім ще подумає, хто житиме в квартирі після того, як він поїде з Черкас – Куліш чи Бондаренко?

PS. Сьогодні голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда написав на ФБ, що 26 вересня питання виділення житла для Сергія Куліша розглядатиметься на засіданні Черкаського виконкому. Щось відчуває Анатолій Васильович…

Юлій Бютов

Немає коментарів:

Дописати коментар