вівторок, 26 вересня 2017 р.

СХІДНОЄВРОПЕЙСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИВІТАВ ЧЕРКАЩАН З ДНЕМ МІСТА

Світлина від Східноєвропейський університет економіки і менеджменту.
Східноєвропейський університет економіки і менеджменту привітав рідне місто з Днем народження та провів масштабну презентацію своїх спеціальностей у локації «Студмістечко», що діяла в межах святкування 731-ї річниці Черкас. Захід проходив у парку ім. Б. Хмельницького й зацікавив майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків.

- Це свято об'єднує всіх тих, кому дорогі Черкаси, - звернулася із вітальними словами до жителів і гостей міста ректор університету Любов Шпак. - Наше рідне місто славиться талановитими, щирими, добрими, працездатними людьми, які створюють його прекрасне сьогодення і майбутнє. Для нас, безумовно, це місто найкраще на землі! Бажаю, щоб наше місто процвітало, зростало, розвивалося і кожен житель відчував себе щасливою людиною. Нехай мир, добробут, суспільна повага та довіра панують у нашому місті! З Днем народження, Черкаси!
Неабиякий інтерес у містян викликали яскраві презентації спеціальностей університету та діючого при ньому Коледжу економіки і управління. Кафедра дизайну продемонструвала розроблені студентами макети заміських будинків, квіткову композицію «Квітучі Черкаси», влаштувала фейс-арт для маленьких відвідувачів свята та майстер-клас із мехенді.
Консультаційний центр «Здорове харчування», бінарну міні-лекцію «Вплив кави на організм людини», міні-лекції «Невідома Черкащина», «Нумізматичний туризм» організувала кафедра готельно-ресторанної справи та туризму. Тут відвідувачі посмакували кавою і варениками та мали змогу поспілкуватися зі спікерами.
Популярними були вікторини з правових, економічних питань, інформаційної діяльності та перекладу, переможці яких отримали подарунки. Окрім того, заохочувальні призи отримали учасники квесту «Рідне місто, рідний університет». Надзвичайний інтерес викликала фотозона з символікою університету, де всі охочі фотографувалися в мантії магістра.
Також студенти Східноєвропейського університету привітали рідне місто творчими номерами.
За активну участь у проекті «Студмістечко» міський голова Черкас Анатолій Бондаренко відзначив колектив Східноєвропейського університету та вручив ректору Любові Шпак подяку.
Наприкінці заходу ректор розрізала коровай, а студенти пригощали ним черкащан.

Немає коментарів:

Дописати коментар