середу, 13 грудня 2017 р.

“Ексрегіонал” Вельбівець вже пообіцяв посаду Гайовича черкаським “свободівцям”?

Голова Черкаської обласної ради Олкександр Вельбівець відмовляється коментувати ситуацію із збором підписів депутатів за те, щоб поставити до порядку денного сесії питання щодо звільнення представника “Радикальної партії Олега Ляшка” Вадима Гайовича з посади заступника голови облради.
“Нічого я не знаю. Я не бачу, хто зі мною говорить по телефону, і не буду нічого коментувати, бо не знаю, чи журналіст ви. Можу сказати лише при особистій зустрічі”, – вигадав свої “правила” спілкування з пресою Олександр Вельбівець.
На зауваження, що на подібні питання він, як представник місцевого самоврядування, зобов’язаний відповідати навіть “нежурналістам”, не перевіряючи посвідчення особи, яка їх задає, пан Вельбівець відрізав:
“Нічого я не зобов’язаний”.
Нагадаємо, депутати облради з необхідних 28 підписів уже зібрали 24. Підписалися депутати з фракцій ВО «Черкащани», ВО «Свобода», позафракційні. Збір підписів триває. Швидше за все, спроба усунути з посади “радикала” пов’язана з тим, що фракцію цієї політсили в раді розпустили, хоч, як вважає сам Гайович, і не законно. У той же час Вельбівцю може бути важливим укріпити стосунки із фракцією “Свободи”, з якою у цього колишнього регіонала останнім часом склались дуже теплі стосунки, і дати посаду Гайовича комусь із “свободівців”.
Тетяна Воронцова

Немає коментарів:

Дописати коментар