четвер, 21 грудня 2017 р.

УЄФА попередив Динамо про можливе позбавлення єврокубкової ліцензії

УЄФА попередив Динамо про можливе позбавлення єврокубкової ліцензії
Київське "Динамо" і ФФУ отримали листи з Ньона, в яких УЄФА висловив стурбованість щодо видачі ліцензії "Динамо" для участі в єврокубках, повідомляє телеканал "Футбол 1".
У "біло-синіх" знайшлися певні заборгованості, які "Динамо" не вказало при підготовці документів. Поки подробиці не повідомляються, йде листування між УЄФА, ФФУ та київським клубом.
- УЄФА висловив стурбованість станом прострочених заборгованостей, відносно виконання "Динамо" своїх зобов'язань за певними фінансовими операціями. Детально розповісти поки не можу, йде розслідування, - повідомив начальник центру ліцензування ФФУ Сергій Задіран. - Це прострочена фінансова заборгованість. Які можуть бути санкції? Найлегша - попередження. Найважча для національної асоціації - можуть відібрати право ліцензування футбольних клубів на якийсь період. Можуть бути і штрафні санкції. Що стосується "Динамо" - відсторонення від змагань на певний період.
Нагадаємо, що причиною занепокоєння УЄФА міг стати лист Федерації футболу Хорватії до ФФУщодо переходу захисника Йосипа Піваріча, трансфер якого був виплачений не в повній мірі. Сума боргу киян становить 475 тисяч євро.
Піваріч перейшов в "Динамо" в серпні цього року з "Динамо" Загреб. За інформацією хорватської преси сума угоди склала 2 мільйони євро.

Немає коментарів:

Дописати коментар