вівторок, 5 грудня 2017 р.

Буде рекорд: українцям розкрили, якої зими чекати

снежинка, зима,
Стало відомо, як температура чекає на українців цієї зими
Так, американські синоптики днями порадували українців прогнозом. На їхню думку, всі три зимові місяці в Східній Європі будуть теплішими, ніж зазвичай.
Зокрема, українцям обіцяють одну з найтепліших зим за останні роки. Ці дані підтверджують і в “Укргідрометцентрі”.
«За нашими розрахунками, температурний режим в грудні буде близький до норми, а січень і лютий – трохи вищим за норму, але це не означає, що весь цей період буде плюсова температура. Безумовно, в деякі періоди будуть похолодання, але вони не будуть затяжними», – пояснив глава відомства Анатолій Прокопенко.
Тим часом, народні синоптики залякують українців лютими морозами і затяжною зимою. Вони попереджають, що варто готуватися до затяжних морозів, які триватимуть періодами всю зиму і будуть перевіряти українців на холодостійкість навіть у березні.
Але є і хороші новини, народні синоптики пообіцяли, що на Новий рік і Різдво в Україні випаде сніг.
Нагадаємо, раніше британські кліматологи приголомшили світ страшним віщуванням, заявивши, що Європу чекає найхолодніша і затяжна зима за останні 100 років – морози часто будуть досягати -30 ° С і триватимуть холоду з листопада до кінця квітня.

Тим часом, як вже розповідала Politeka, за прогнозами інших синоптиків, прийдешня зима 2017-2018 років буде напрочуд холодною і морозною. Метеорологи очікують взимку екстремальних морозів.

Немає коментарів:

Дописати коментар