неділю, 17 грудня 2017 р.

Вбивство сім’ї кума Януковича: вбиті могли бути причетні до моторошних смертей


Кум біглого президента Віктора Януковича Валерій Шира може бути причетний до криміналу
За повідомленнями ЗМІ Валерій Шира спільно з Олегом Шем’яковим причетні до смерті підприємця, жителя села Євгенівки Івана Харамани.
Ще до вбивства в 2009 році Хараман повідомляв, що його сім’ю намагалися спалити разом з будинком. У своїй заяві в міліцію винними він назвав Шем’якова і Ширу.
Убили Харамана в ніч на 26 листопада 2009 року, забивши металевими прутами. За кілька годин до смерті він отримав загрозу: «Ну що, Ваня, не передумав відмовитися від земельки». Днем раніше він був на дачі у Шира, і коли повернувся додому, сказав: «Мені кінець». Однак, незважаючи на заяви рідних Харамана в міліцію, правоохоронці не відкривали кримінальну справу проти Шем’якова і Шири.
Після смерті Харамана, його сільськогосподарське підприємство перейшло до Шем’якова і Шира. Відомо, що Шем’яков, діючи шантажем і тиском, переконав кількох засновників ТОВ “Євгенівське” передати йому 44% підприємства.
Відзначимо, що Іван Хараман був місцевим депутатом від «Партії Регіонів». Хараман звинувачував Ширу і Шем’якова в тому, що вони відбирають підприємства у жителів району.
Валерій Шира був колишнім главою Великоновосілківського райради, який вважався вічним “смотрящим” від ПР і банщиком Януковича. А Олега Шем’якова називали реалізатором всіх чорних задумів Шири і приятелем колишнього першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна.
Нагадаємо, сім’я, убита в Великих Новосілках Донецької області, виявилася найближчими родичами Валерія Шири, кума Віктора Януковича.

Немає коментарів:

Дописати коментар