середу, 6 грудня 2017 р.

Черкаські підприємці хочуть, щоб ринки очолив “поїдач протоколів” Матюша

У мережі Facebook з’явився лист від Спілки підприємців Черкас. Вони звернулися до мера Черкас із проханням звільнити Тараса Кібала з посади. У листі мера просять “не дозволити кальянщику керувати Черкаськими ринками”, пише “Вікка“.
Зокрема підприємці скаржаться на Кібала, зазначаючи, що той “створив неробочу обстановку”, погрожуючи їм підвищити тариф або звільнити. Замість нього пропонують призначити на цю посаду чинного голову міської ТВК, очільника обласного осередку Партії пенсіонерів Володимира Матюшу або екс-керівника Дмитра Лукашенка.
Також підприємці у своєму листі натякають на прямий зв’язок нинішнього керівника підприємства з депутатом міської ради Олександром Дишлюком та його нібито другом Денисом Жмаєвим.
Підприємці зазначають: новопризначений директор КП “Черкаські ринки” Тарас Кібало і досі не представив обіцяного плану розвитку”Черкаських ринків”, завдяки якому потрапив на посаду.
Нагадаємо, на посаді директора “Черкаських ринків” Кібало перебуває, відповідно до розпорядження міського голови Черкас, з 21 листопада цього року.
Раніше Тарас Кібало працював у черкаському пабі “Гараж”. За його словами, посаду йому запропонував сам міський голова, почувши план розвитку підприємства. Натомість Анатолій Бондаренко, реагуючи на критику щодо такого призначення, заявив, що готовий брати на посаду будь-кого з простих черкащан, що мають бачення розвитку Черкас.
Нагадаємо, під час виборчої кампанії до Верховної ради 2012 року, Володимир Матюша на скандальній проблемній ОВК №197 намагався з’їсти сфальшований Богданом Губським протокол ДВК. Тоді Губський програвав кандидату від об’єднаних опозиційних сил Леонідові Даценку близько 5 тисяч голосів, тож пішов на фальсифікації протоколів на 18 дільницях округу. Коли невідповідності було виявлено спостерігачами та уповноваженими представниками опозиції, Володимир Матюша, що був технічним кандидатом Губського, кинувся мужньо знищувати речові докази шляхом поїдання. Правда, народний депутат Андрій Шевченко та канівські активісти йому цього зробити не дали.

Немає коментарів:

Дописати коментар