неділю, 10 вересня 2017 р.

Користуючись можливістю, ще раз поясню ставлення ОУН до нацменшин


Слава Ісусу Христу!
Друзі, вчора стався доволі "прикольний" випадок. Наразі ми з дружиною та друзями Тетяна БлизнюкKostjantyn ZacarnyjОлексій БлизнюкOleg Stavnichiy відпочиваємо в Затоці. Вчора пішли з Катериною прогулятись по місцевому базарі. Катря підійшла до хлопця, який торгував власноруч виробленим милом та природніми оліями. Біля стенду почали збиратися люди, навіть утворила сь невиличка черга. Раптом хтось приснув у людей балончиком. Всі почали кашляти та розбіглися. Я стояв трохи далі, тому помітив, як якийсь персонаж швидко заскочив у сусідній кіоск. Зайшовши за ним, побачив, що це вірмен, який також продає мило та купу іншого китайського непотребу. По всіх ознаках видно було, що саме він приснув балончиком. Підійшло ще декілька вірмен. Відійшови з цими хачами в сторону, я їм доступно пояснив, хто тут гість, а хто господар, і якщо вони ще хоч раз зачеплять будь-кого з українців, - буде погром (як потім з`ясувалось, ці вірмени напередодні цілою бандою наїхали на українця, мовляв, він ставить низькі ціни). В цей час Катерина почала перевертати хачам столи, якось сінхронно вийшло . Наразі від хлопця відчепилися, перед ним вибачилися, він спокійно торгує. Дякую всім побратимам та посестрам, які готові були виїхати на підтримку!
Це не перший випадок, коли нацменшини проявляють неповагу до українців. Минулої весни був конфлікт у керівника Донецького підрозділу ДР ОУН друга "Слобожанина" Олександр Статіва з вірменською громадою м. Костянтинівка через те, що вірменські кримінальники по-варварськи вирізали ліси на Донеччині. Зрештою, друг "Слобожанин" спіймав цих покидькив на скоєнні злочину і передав поліції. Але вірмени й дотепер погрожуть нашому побратимові. Волонтер батальйону ОУН Леонид Душин відмовився віддавати кредит московському "Альфа-банку", відповідно, відмовившись фінансувати країну-агрессора. Зараз на нього наїзджають колектори.
Пояснюю всім ворогам Української Нації: якщо тиск на друга "Слобожанина" триватиме та якщо колектори не припинять наїзджати на друга Леонида, нам вистачить сил захистити своїх побратимів. Ми обов`язково розгромимо декілька приміщень Альфа-Банк і вірменських кримінальників відправимо на історичну батьківщину.
Отже: користуючись можливістю, ще раз поясню ставлення ОУН до нацменшин. Якщо татарин, єврей або грузин разом зі мною змагається за УССД, це мій побратим. Відповідно, відношусь до нього так само, як і до побратимів-українців. Якщо татарин, вірмен або грузин живе в Україні, дружить з українцями, чесно заробляє собі на хліб, то хай живе: місця вистачить усім. Якщо ж татарин, єврей або вірмен не поважають українців, грабують, визискують наш народ, ненавидять нашу державу, то такі представники нацменшини є моїми ворогами і мають вмерти./
                                                        
Микола Коханівський

Немає коментарів:

Дописати коментар