пʼятницю, 13 жовтня 2017 р.

Виставка "Укроборонпрому" у США викликала запитання: навіщо Україні взагалі американська зброя?

                     Фото зі сторінки ДК "УкрОборонПрому" у Twitter
"Чому Україна просить США про надання летальних озброєнь, якщо компанія, яка постачає зброю для її збройних сил, рекламує свою продукцію закордоном?", - таке запитання виникнуло у американського видання The Foreign Policy з приводу участі "Укроборонпрому" у виставці AUSA, яка цього тижня проходить у столиці США, Вашингтоні.
Видання відзначає, що державний концерт "Укроборонпром", серед іншого, представив безпілотну наземну бронемашину "Фантом-2" та новітній БТР.
На запитання The Foreign Policy щодо причин через які Україна просить летальну допомогу у США відповіла директор "Укроборонпрому" з комунікацій Роксолана Шейко.
"Виходячи з нашого досвіду, ми прибули сюди, щоб продемонструвати нашу експертизу та потенціал - показати, що ми можемо бути партнерами.... Ми не політики... ми готові розробляти, виробляти та постачати", - наводить слова Шейко видання.
Сайт "Укрооборонпрому" відзначає, що ДК вперше представляє передові розробки українського оборонно-промислового комплексу на міжнародній виставці озброєння AUSA-2017 (Association of the US Army) у Вашингтоні. На стенді концерну представлено новітню українську техніку, більшість з якої довела свою ефективність та захищеність реальними бойовими діями – бронемашини, міномети, модернізовані танки, ракетно-артилерійське озброєння та багато іншого озброєння, яким користується українська армія.

Немає коментарів:

Дописати коментар